up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Cybex

Bilseter

Bilseter

tilbehør - Bilsete

tilbehør - Bilsete

tilbehør - barnevogner og vogner

tilbehør - barnevogner og vogner

Sport

Sport

buggies

buggies

Barnestoler

Barnestoler

Avdelinger

Baby

Fôring

Sportssykling

Allt( Cybex )

Cybex

Cybex jobber med barnesikkerhet (bilsete, barnevogner og bærebærere). Firmaet ble etablert i 2005 av Martin Pos i Hong Kong som CYBEX Industrial. Cybex har steder i Hong Kong, Kulmbach, Bayreuth og Praha og selger sine produkter internasjonalt. Firmaet utvikler systemer for å transportere babyer og barn opp til 12 år, barneseter og babyseter, og barnevogner. Den innovative funksjonaliteten og uovertruffen sikkerhet definerte Cybex. Det er det høyeste merkevaren som er forstått for å bygge barnevogner og reiseutstyr for barn.

Cybex er det beste merket av barnesikkerhetsprodukter

Cybex tilbyr et spekter av høyere endevogner med fantastisk design og egenskaper. Cybex barnevogner har All-in-one funksjoner med bakovervendt, fremovervendt og boostermodus. Cybex tilbyr også buggyer som kommer med 360 graders rotasjon og mange forskjellige fargemuligheter. Cybex bilsetet for spedbarn kombinerer viktige sikkerhetsteknologier i festeskinnen til selen for å beskytte. Signalene kommer via omsorgspersonens smarttelefon for å bekrefte barnas sikkerhet i ulike farlige situasjoner. I tillegg tilbyr Cloud Q med Sensorsafe et kombinasjon av utmerket beskyttelse og et unikt reisesystem for å øke sikkerheten innenfor og utenfor bilen. Også Cybex ultralett barnevogn med pustende mesh og en-trukket sadel. Cybex barnevogn er best egnet for din luksuriøse familiestil. Cybex barnevogn er den essensielle basisen som gjør det mulig for deg å feste en av fire alternativer og nyte en bestemt opp- og nedover-støtte.
Cybex bilsete tilbehør inkluderer en bilsetekoppholder som støtter barnets drikker tett: Den kobles enkelt til faste Cybex bilseter og gir et egnet sted for barnets flaske eller kopp. Cybex infant bilseteregncover støtter ditt barn mens det er tørt og avslappet under tøffe klimaforhold. Den fleksible basen gjør det enkelt å koble til og fjerne mens du reiser. Solskjermen kan kobles til bilsetets solskjerm for å gi full UPF50 +-beskyttelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk