Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Disney

Disney
Om Disney
Disney er en globalt berømt underholdnings- og mediekonglomerat, best kjent for å skape magiske opplevelser som appellerer til publikum i alle aldre. Stiftet 16. oktober 1923 av Walt Disney og Roy O. Disney, startet selskapet som et lite animasjonsstudio i Hollywood, California. I dag har Disney utviklet seg til en ikonisk merkevare som omfatter filmer, TV-serier, temaparker, varer og mer, som begeistrer generasjoner av fans over hele verden. Med oppmerksomhet på detaljer og høy kvalitetsmaterialer, sikrer Disney at deres produkter ikke bare ser forheksende ut, men også gir en komfortabel og magisk opplevelse for kundene.
Disneys misjon er å inspirere glede og fantasifull tenkning gjennom fortellinger og innovative opplevelser. Med et variert utvalg av elskede figurer som Mickey Mouse, Askepott, Elsa og Spider-Man (gjennom Marvels oppkjøp), har Disney vevd et teppe av forheksende fortellinger som resonnerer over kulturer og tid. Disneys evne til å skape tidløse historier og opplevelser har gjort det til et elsket merke i nesten et århundre. Fra klær til leker og alt imellom, legger Disneys varer til et streif av magi i hverdagslivet, og tillater fans å være en del av den forheksende verden der drømmer virkelig går i oppfyllelse.

Disney er der drømmer går i oppfyllelse

Disney-klær bringer magien til elskede figurer og ikoniske filmer til mote. Fra t-skjorter og hettegensere med klassiske Disney-figurer til trendy bekledning inspirert av nylige kassasuksesser, fanger kleslinjen essensen av barndomsdrømmer og nostalgi. Disney-fottøy kombinerer komfort med forheksende design. Fra stilige sneakers dekorert med karaktermotiver til koselige tøfler med elskede prinsesser, gir Disneys skocollection fans muligheten til å stige inn i en magisk verden med hver steg.
Disney-ruller bringer magien til Disney til rulleskatesporten. Designet med favorittfigurer og temaer fra Disney-filmer, oppmuntrer disse rullene barn til å omfavne utendørsaktiviteter mens de holder den forheksende fortellingen til deres favoritthistorier nær. Enten på is eller hjul, gir Disney-ruller en herlig opplevelse for unge fans når de glir sammen med sine kjære figurer. Disney-leker vekker fantasien og kreativiteten til barn over hele verden. Disse lekene gir ikke bare uendelig moro, men fremmer også læring og sosial utvikling når barn gjenoppretter magiske øyeblikk fra sine favoritt Disney-fortellinger. Disney-puslespill kombinerer underholdning og utdanning på en herlig måte. Med fascinerende kunstverk fra Disney-filmer, utfordrer disse puslespillene og engasjerer fans i alle aldre. Å løse disse puslespillene bringer en følelse av oppnåelse når scener med elskede figurer kommer sammen, bit for bit. Disney-strandballer legger til en ekstra dose med moro til strandferier og bassengfester. Med levende farger og Disney-figurer som dekorerer ballene, inspirerer de latter og lekenhet, og gjør de til et must-have tilbehør for familier som ønsker å skape magiske minner under solen. Disney-sparkesykler lar barn utforske verden med et streif av Disney-magien. Disse sparkesyklene kombinerer funksjonalitet og forheksende design, og gjør utendørs eventyr enda mer spennende.