Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Educa Borras

Om Educa Borras
Educa Borras, et elsket navn i verden av leker og spill, har tennt fantasiens flammer i over et århundre. Grunnlagt i 1894 i Barcelona, Spania, har denne familieeide bedriften holdt seg tro mot sin kjerneoppgave: å skape innovative og pedagogiske leker som inspirerer læring gjennom lek. Educa Borras tilbyr en fortryllende utvalg av barnas leker designet for å pleie unge sinn. Fra fargerike byggeklosser til interaktive elektroniske gadgets, dekker samlingen et mangfoldig aldersspekter, slik at alle barns utviklingsbehov blir møtt. I over et århundre har Educa Borras vært på fremste rekke innen leke- og spillindustrien, kontinuerlig innovasjon for å møte de endrede behovene til barn og familier. Med et sterkt engasjement for kvalitet, utdanning og lek, er Educa Borras fortsatt et troverdig navn, og beriker liv til generasjoner ved å forvandle lekestund til et verden av fantasi og læring. Enten det er dukker, puslespill, håndverk eller bordspill, Educa Borras er merket som tenner nysgjerrighet, fremmer kreativitet og driver gleden av oppdagelse i hvert barn og voksen som engasjerer seg med deres produkter.

Educa Borras Igniting Minds Through Play

Educa Borras kids´ toys er ikke bare morsomme, men de oppmuntrer også kognitiv, følelsesmessig og fysisk vekst, noe som gjør dem til et pålitelig valg for foreldre og lærere. Educa Borras´ dukker er håndlaget med nøye oppmerksomhet på detaljer, og fanger hjertene til barn over hele verden. Disse dukkene kommer i ulike stiler, fra livaktige babydukker til motebevisste dukker. Deres forpliktelse til kvalitet sikrer at hver dukke blir en kjær venn, og fremmer fantasifull fortelling og pleie av viktige sosiale ferdigheter. Educa Borras puslespill varierer fra enkle, barnevennlige design til komplekse, tusen-biters mesterverk. Montering av disse puslespillene skjerper ikke bare problemløsningsferdigheter, men instiller også tålmodighet og en følelse av prestasjon hos både barn og voksne. Educa Borras gir makt til unge skapere med sine engasjerende håndverkssett. Disse settene gir alle materialene og instruksjonene som trengs for å la barna utforske sine kunstneriske talenter. Enten det er maleri, smykker, eller andre håndverksaktiviteter, Educa Borras håndverk øker kreativitet, finmotorikk og selvuttrykk. Educa Borras forstår betydningen av familiebånd og vennlig konkurranse. Deres bordspill samler folk sammen i timer med moro og latter. Fra klassiske brettspill som sjakk og Scrabble til moderne strategispill, Educa Borras´ bordspill fremmer kritiske tenking, samarbeid og vennlig rivalisering.