Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fisher Price

Om Fisher Price
Fisher-Price, en elsket amerikansk merkevare, har vært en pioner innen design og produksjon av innovative, utdannende og alderspassende leker for spedbarn og små barn siden 1930. Grundlagt av Herm Fisher, Irving Price og Helen Schelle, har Fisher-Price høstet et rykte for å skape leker som engasjerer, underholder og fremmer utviklingen av barnas kognitive, motoriske og sosiale ferdigheter. Med et forpliktelse til kvalitet, sikkerhet og kreativitet, har Fisher-Price blitt et husstandsnavn og en global leder innen leketøysindustrien. Fisher-Price har forblitt en pålitelig merkevare innenfor leketøysverdenen i årtier. Med et rikt historie skapende produkter som fenger unge sinn mens de fremmer vekst, fortsetter Fisher-Price å utvikle sine tilbud for å imøtekomme de skiftende behovene til barn og familier over hele verden. Gjennom lek, lærer barn om årsak-og-effekt-forhold når de "operaterer" sine egne gadgets.

Fisher-Price Nurturing Playful Development for Over 90 Years

Fisher-Price leker er kjennetegnet av deres levende farger, holdbare konstruksjon og fokus på ferdighetsutvikling. Disse lekene passer for ulike aldersgrupper, og tilbyr alternativer som stimulerer fantasien, kreativitet og læring. Fra klassiske stablingsringer til interaktive lekesett, tilbyr Fisher-Price leker barna engasjerende opplevelser som fremmer vekst og utforskning. Fisher-Price puslespill introduserer unge sinn til problemløsning og kritisk tenkning. Disse puslespillene kommer i en rekke størrelser og kompleksitetsnivåer, og passer for barn som utvikler sine kognitive ferdigheter. Med temaer som spenner fra dyr til former og tall, oppfordrer Fisher-Price puslespill barna til å tenke logisk mens de har det gøy. Fisher-Price fjernkontroller mimer virkelighetsenheter, slik at barna kan delta i fantasifull lek. Disse interaktive lekene har ofte knapper som produserer lyder, musikk og lys, og fremmer sanseutvikling og hånd-øye koordinering.
Den Fisher-Price Little People-serien har søte, klumpete figurer designet for små hender. Disse figurene representerer et bredt spekter av karakterer, inkludert mennesker, dyr og kjære fiktive karakterer. Little People-settene oppfordrer fantasifull fortelling og rollespill, og fremmer sosiale ferdigheter og emosjonell utvikling. Fisher-Prices babygynger er kjent for sine beroligende egenskaper. Disse gyngene gir rolig bevegelse, beroligende melodier og noen ganger til og med myk belysning, og skaper et trøstende miljø for spedbarn. Gyngene tilbyr ikke bare avslapning, men hjelper også til med utviklingen av sanser og visuell tracking-ferdigheter. Fisher-Price-ryggsekker kombinerer funksjonalitet og moro for barnehagebarn og små barn. Designet med lekne mønstre og ergonomiske egenskaper, tjener disse ryggsekkene som følgesvenner for de små når de begir seg ut på sine utdanningsreiser. Fisher-Price-ryggsekker er ikke bare stilige, men også praktiske, med rom for å holde bøker, snacks og andre nødvendigheter.