Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Funko

Om Funko
Funko, et navn som står i stil med populærkultur-samleobjekter, har fanget hjertene til fans over hele verden med sine ikoniske vinylfigurer. Grunnlagt i 1998 av Mike Becker, begynte Funko som et lite selskap som produserte nostalgi-boblehoder. Men det var ikke før Brian Mariotti tok over som administrerende direktør i 2005 at merket gjennomgikk en transformerende reise. Funko Pop! er den nå berømte samlingen av samleobjekter som har tatt verden med storm. På bare noen få tiår har Funko forvandlet seg fra en nisje-boblehodeprodusent til en populærkulturfenomen. Med sin diverse rekke med samleobjekter, fortsetter Funko å forene fans over hele verden, og minne oss på at magien av populærkultur kan passe pent i håndflaten vår. Enten du er en avslappet fan eller en dedikert samler, har Funko Pops en spesiell plass i hjertene til populærkultur-entusiaster overalt. Funko Pop!-figuriner, som vanligvis kalles Pops, er distinkt for deres overskridelse av hoder, små kropper og detaljerte design. Disse figurene omfatter en diversifisert rekke med fans, noe som gjør dem til et universellt samleobjekts drøm.

Bringer populærkultur til livet

For samlere er det spennende å bygge opp en Funko Pop-samling. Mange entusiaster viser stolt sine Pops på hyller, i skap eller til og med i kreative dioramaer. Gleden med å samle ligger i å spore opp eksklusive varianter, begrensede utgaver og sjeldne funn som legger unik verdi til enhver samling. Anime-elskere kan nyte sin lidenskap med Funko Pop Anime-figurer. Fra klassiske serier som Dragon Ball Z til moderne hits som My Hero Academia, fanger disse Pops essensen av elskede karakterer med detaljerte detaljer, levende farger og signaturposer. Marvel-universet kommer til live med Funko Pop Marvel-figurer. Enten du er fan av Spider-Man, Iron Man eller Avengers, kan du finne dine favorittsuperhelter og skurker som søte Pops, hver med sine ikoniske kostymer og krefter. Disney-entusiaster i alle aldre vurderer Funko Pop Disney-karakterer. Fra Mickey Mouse og Askepott til Elsa og Moana, feirer disse Pops magien av Disney, noe som gjør dem til verdsatte tillegg til enhver Disney-tema samling. Reis til en galakse langt, langt borte med Funko Pop Star Wars-figurer. Ikoniske karakterer som Luke Skywalker, Darth Vader og Prinsesse Leia er vakkert gjenskapt, noe som gjør at fans kan gjenoppleve sine favorittøyeblikk fra den episke sagan. Fans av de populære TV-serien "Stranger Things" kan dykke inn i den overnaturlige verden av Hawkins, Indiana, med Funko Pop Stranger Things-figurer. Eleven, Dustin og den skremmende Demogorgon er bare noen av de uhyggelige, men sjarmerende karakterene som blir tatt til live som Pops.