Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Klærtilbehør

Klærtilbehør barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Klærtilbehør-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Klærtilbehør

Merkevarer av Klærtilbehør

Hva er det mest populære klestilbehøret for barn?

Belter for barn

Beltene er produsert av lær, tykt tøy eller syntetiske materialer og bæres nær den ekte midjen. Den ene tuppen av beltet er fri, og en feste setter beltet sammen til en sirkel. Beltene brukes til å holde klærne på plass.

Caps og hatter for barn

Capsene og hattene er grunnleggende klestilbehør for barn. Caps og hatter brukes til å dekke hodet og beskytte hodet mot hardt sollys om sommeren og kald vind om vinteren.

Hansker for barn

Hansker er også et viktig klestilbehør for barn. Hanskene brukes for å beskytte hånden mot kulde om vinteren. Hanskene er ofte laget av ull eller fleece og gir varme til hendene. Hansker kommer i et mangfold av farger og størrelser.

Skjerf og halsgamasjer for barn

Barneklærtilbehøret kan ikke fullføres uten skjerf og nakkegamasjer. Skjerfene og halsen brukes til å dekke hodet og nakken for å beskytte det mot kalde vinder eller noen ganger sterke solstråler.

Solbriller for barn

Solbriller er et av klestilbehørene og brukes også som moteartikkel i dag. Solbrillene beskytter øynene mot UV stråler. Solbrillene kommer i mange fantastiske farger som svart, blått, rødt og mye mer.

Håndklær for barn

Håndklær er et stykke klær som brukes til å tørke ansikt, hår og kropp etter å ha tatt et bad. Håndklærne er laget av svært myke og slitesterke materialer som kan transportere ut fuktigheten fra kroppen og holde den tørr. Håndklær kommer i forskjellige størrelser.

Paraplyer for barn

En paraply er en sammenleggbar topp forsterket av tømmer eller metallstenger som vanligvis er festet på stive, legerings eller plaststenger. Paraplyene brukes til å skjerme en person mot regn eller solstråler. Paraplyene finnes i mange utførelser og størrelser på markedet.

Mer om tilbehør til barneklær:

Barneklærtilbehør inkluderer Balaclava, Bandanas, Beanies Visirs og Hårtilbehør. Tilbehør spiller en betydelig rolle i klær. Du kan kjøpe det beste klestilbehøret fra Boboli , Timberland , Olmitos , Pepe Jeans .