up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

Mega construx Pokémon Dragonite

plus
Mega construx

Mega Construx Pokémon Dragonite

Produktbeskrivelse Mega construx Pokémon Dragonite

MEGA CONSTRUCX POKÉMON DRAGONITE, 388 BLOKKER OG KONSTRUKSJONSPILL MED BEVEGELSE.
Ikke vent lenger og kjøpe Mega construx Pokémon Dragonite! Hos kidinn, alle våre Leker produkter har full produsentgaranti på merket Mega construx. Kjøpe i vår Barnebutikk butikk kan du dra nytte av fordelene som tilhører vår Barnebutikk samfunnet. Legg inn bestillingen nå og motta Mega construx Pokémon Dragonite så snart som mulig hjemme.

Spesifikasjoner Mega construx Pokémon Dragonite

Farge
Gyllen
Produkttype
tall
Spill
Pokemon

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Mega construx Pokémon Dragonite

Hyggelig sett, veldig detaljert

-

Morsomt sett for barnet mitt. Muligheten til å montere er litt vanskelig for små barn, men hvis barnet ditt elsker Dragonite er dette en flott gave. Vi har hatt glede av alle Pokemon Construct-figurer vi har kjøpt. Denne var ikke annerledes!

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Flott

-

Dette var et flott sett, men det hadde noen utfordringer for å sørge for å få det sammen akkurat. Totalt sett tok det bare noen få timer å fullføre, og min 8-åring klarte det meste på egenhånd. Når den er fullført, er den et flott tillegg til hans ekspanderende Pokémon-samling

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Utfordrende, men kult når du er ferdig

-

Min 8 år gamle sønn elsker Pokemon og var begeistret for dette settet. Vi er mer vant til lego-sett, så vi hadde litt av en læringskurve for å forstå trinn-for-steg-instruksjonene. De var litt for vanskelige for min 8 åring, så jeg hjalp ham med det meste. En gang sammen er det et flott leketøy. Sønnen min liker at vingene beveger seg og har det vist på kommoden sin. Den er også ganske stor, omtrent 10 tommer fra hode til hale. Sønnen min ga den to store tomler opp.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Flott pokemon-gave!

-

Dette Pokemon Dragonite-settet var perfekt for min Pokemon-elskende sønn. Han var super i å unboxing og begynne på det. Han var litt skuffet over at det manglet en brikke i den første posen, men heldigvis avskrekket det ham ikke fra å fullføre den.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Dragonite må fly...

-

Perfekt sett for en 8 år gammel Pokémon-fan å bygge på egen hånd. Det tok sønnen min omtrent 5 timer å bygge figuren helt selv. Figuren ser flott ut med mange bevegelige deler. Den eneste skuffelsen var at vi forventet mye mer bevegelse av vingene. Den beveger seg kanskje 1/4´ maks. Den er en del av en samling som bygger inn i en hel Pokémon-verden, og vi kan ikke vente med å fullføre den.

originally published on mattel
Mega construx Pokémon Dragonite

Flott for alle aldre, med litt hjelp

-

Jeg bygde dette med mine 8 og 6 åringer, og det var definitivt utfordrende for dem. Spesielt denne konstruksjonen har mange veldig små biter, og jeg tror ikke barna mine ville ha fullført dette selv - Dragonite er definitivt noe du må hjelpe barna dine med hvis de er på den yngre siden som barna mine . Jeg tror nok det ville vært flott for eldre barn å jobbe selvstendig, men det var vanskelig for barna mine å følge med og vi måtte fullføre det over tre eller fire økter. Jeg ga dette fire stjerner fordi settet vårt kom med feil del for det ene bena, som du kan se på bildet mitt. Jeg vet at vi ikke gjorde det feil fordi ingen av de resterende delene ville fikse beinet. Men jeg vil si at dette aldri har skjedd oss før, så kanskje vi bare fikk et merkelig sett. Selv med feil stykke på benet ser det fortsatt veldig kult ut. Barna mine slet med å bygge den, men elsket absolutt den endelige Dragonite. Absolutt verdt det hvis barna dine er interessert i Pokémon og liker å jobbe med Mega byggeklossene. For ikke å nevne at det er bra for hjernen deres!

originally published on mattel

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

 • 30 return

  30-DAGER ENKLE OG
  RASK RETUR

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGG HANDLING

 • like or return

  TILFREDSHET
  100% GARANTI

 • pice

  GARANTERT
  LAVESTE PRISER

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up