up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

Motorola MBP36S

plus
Motorola

Motorola MBP36S

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Motorola MBP36S

Motorola MBP36S digitalvideo-babymonitor har trådløs 2,4 GHz FHSS-teknologi, som tilbyr en pålitelig tilkobling for bedre rekkevidde og mindre sjanse for et falt signal. Det er utstyrt med flere kameravisninger med alternativer for bilde og bilde og automatisk bytte skjerm, slik at du kan legge til flere kameraer og holde øye med hele familien i opptil 4 rom i hjemmet. (Modell: MBP36SBU, selges separat.) Den overlegne trådløse serien til MBP36S lar deg holde kontakten med babyen din opptil 590 meter unna.

PAN, TILT, AND ZOOM OG INFRARED NIGHT VISION:
Den 3,5'´ diagonale fargeskjermen på MBP36S viser video og lyd i sanntid på babyens rom, og du kan eksternt panorere, vippe og zoome videobildet etter behov. Produktet tilbyr et 300 graders visningsområde, slik at barnet ditt aldri blir ute av syne. Infrarødt nattsyn lar deg følge med på ting i lite lys uten å forstyrre små sviller.

Romtemperaturvisning og toveiskommunikasjon:
MBP36S har fem innebygde vuggesanger og er utstyrt med romtemperaturvisning, slik at du kan sikre at babyens rom ikke er for varmt eller for kaldt. Toveiskommunikasjon lar deg snakke eller synge for babyen din eller tydelig kommunisere med partneren din fra et annet rom.
Er du interessert i Motorola MBP36S? For øyeblikket er produktene på lager hos kidinn, din nett barn butkk. Hos kidinn vil du finne flere barn produkter fra merket Motorola. Ikke vent lenger og nyt fra Motorola MBP36S bare bare noen få klikk. Oppdag kidinn sitt brede utvalg av barn støtter nå.

Spesifikasjoner Motorola MBP36S

Farge
Hvit

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Falske produkter

-

Gutter, vennligst IKKE kjøp fra dette nettstedet. Produktene er 100% falske + du vil motta en stor tollregning for å betale på toppen av det du allerede har betalt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up