up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ryggsekker barn

Ryggsekker barn

Finn et bredt utvalg av Ryggsekker-produkter for barn. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ryggsekker

Merkevarer av Ryggsekker

Hvilke typer barnevesker finnes det?

Ryggsekker

Ryggsekkene er tøyposer som holdes på ryggen. De kan inkludere utvendige og innvendige lommer og glidelåser. Ryggsekkene kommer i forskjellige farger og størrelser. Du kan kjøpe ryggsekken fra Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. Gymsekkene er veskene for å sette tilbehøret du vil ha når du gikk på treningsstudioet. Gymsekkene har en lett layout med snøring. Gymsekken lar deg raskt nå tilbehøret ditt. En ekstern pose på treningssekken lar deg oppbevare mindre ting separat.

Matposer

Matposer er en slags hendig boks som brukes til å transportere måltider, vanligvis til kontoret eller til skolen. Matposene er generelt laget av slitesterkt materiale, er godt lufttette, og har ofte en griper for å holde. Det hjelper å holde lunsjen varm, og du kan lett ta med deg lunsjen.

Skulderveske

Skulderveskene kan effektivt snus fremover for raskt å få tingene dine ut av denne vesken og enkelt sette dem tilbake i den. Skulderveskene gjør den også til et egnet alternativ for offentlig transport.

Reiseposer

Reisebager er en slags bagasje som brukes til å oppbevare tilbehøret ditt under reise. Reiseveskene er ofte relativt flate, slitesterke vesker med sfæriske firkantede knutepunkter. Disse posene er laget av forskjellige materialer som metall, lær eller stoff.

Mer om ryggsekker:

Tilbehøret til ryggsekker inkluderer glidelåser, klemmer og stropper. Jo mer om ryggsekker inkluderer vesker, lommebøker, skovesker, kofferter og laptopvesker, toalettvesker og beltevesker. Du kan kjøpe disse veskene fra mange forskjellige merker som Adidas , Safta , Cerda Group , Lego og Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk