Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Amme

Amme

Finn et bredt utvalg av Amme-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Spedbarn mating

Merkevarer av Spedbarn mating

Hvilke redskaper skal jeg bruke for å mate babyen min?

Smekker

En smekke er et tøystykke som bæres rundt halsen for å dekke klær fra faren for matsøl under mating av barna. Smekker brukes ofte av babyer. Du kan kjøpe smekker til barna fra Tommee Tippee , Safta , Boboli , Olmitos , Ergobaby .

Flasker og flaskeholdere

Flaskene og flaskeholderne er viktige matetilbehør. Flaskene brukes til å holde melk i dem slik at du enkelt kan frakte melken til barnet ditt fra ett sted til et annet. Flaskeholderen brukes til å holde flasken slik at du kan bære barnas melkeflaske uten problemer. Flaskene og flaskeholderne kommer i mange forskjellige størrelser du kan velge etter ditt behov.

Matbokser

Matbokser brukes til å ta med deg måltidene under reisen. Folk brukte ofte matbokser til å frakte mat til skoler og kontorer. De er laget av isolert lag som bidrar til å holde maten varm eller kald det du trenger. Mange kjente merker tilbyr et bredt utvalg av matbokser.

Barnestoler

En barnestol er et møbel som brukes til å mate voksne babyer. De høye stolene er presentert i rimelig avstand fra gulvet, slik at en voksen person lett kan skje mate ungen fra en stående situasjon. De høye stolene har ofte et stort gulv for å forbedre motstandskraften. Disse stolene har blitt et must for enhver mor.

Mer om fôring:

Mer om fôring inkluderer redskaper som bestikk, matere, kjøkkenroboter, termoser og termiske poser. Bestikk brukes til å spise mat som en gaffel eller kniv. Matere er flasker som brukes til å gi melk til babyer. Termos og termoposer brukes til å holde drikke og mat varm.