up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Tilbehør til Klær Barnebutikk

Tilbehør til Klær barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Tilbehør til Klær-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Tilbehør til Klær

Merkevarer av Tilbehør til Klær

Hva er det mest populære klestilbehøret for barn?

Belter for barn

Beltene er produsert av lær, tykt tøy eller syntetiske materialer og bæres nær den ekte midjen. Den ene tuppen av beltet er fri, og en feste setter beltet sammen til en sirkel. Beltene brukes til å holde klærne på plass.

Caps og hatter for barn

Capsene og hattene er grunnleggende klestilbehør for barn. Caps og hatter brukes til å dekke hodet og beskytte hodet mot hardt sollys om sommeren og kald vind om vinteren.

Hansker for barn

Hansker er også et viktig klestilbehør for barn. Hanskene brukes for å beskytte hånden mot kulde om vinteren. Hanskene er ofte laget av ull eller fleece og gir varme til hendene. Hansker kommer i et mangfold av farger og størrelser.

Skjerf og halsgamasjer for barn

Barneklærtilbehøret kan ikke fullføres uten skjerf og nakkegamasjer. Skjerfene og halsen brukes til å dekke hodet og nakken for å beskytte det mot kalde vinder eller noen ganger sterke solstråler.

Solbriller for barn

Solbriller er et av klestilbehørene og brukes også som moteartikkel i dag. Solbrillene beskytter øynene mot UV stråler. Solbrillene kommer i mange fantastiske farger som svart, blått, rødt og mye mer.

Håndklær for barn

Håndklær er et stykke klær som brukes til å tørke ansikt, hår og kropp etter å ha tatt et bad. Håndklærne er laget av svært myke og slitesterke materialer som kan transportere ut fuktigheten fra kroppen og holde den tørr. Håndklær kommer i forskjellige størrelser.

Paraplyer for barn

En paraply er en sammenleggbar topp forsterket av tømmer eller metallstenger som vanligvis er festet på stive, legerings eller plaststenger. Paraplyene brukes til å skjerme en person mot regn eller solstråler. Paraplyene finnes i mange utførelser og størrelser på markedet.

Mer om tilbehør til barneklær:

Barneklærtilbehør inkluderer Balaclava, Bandanas, Beanies Visirs og Hårtilbehør. Tilbehør spiller en betydelig rolle i klær. Du kan kjøpe det beste klestilbehøret fra Boboli , Timberland , Olmitos , Pepe Jeans .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk