Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Bebismat

Bebismat

Hitta ett brett utbud av Bebismat-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Barnmatning

Märken i Barnmatning

Vilka redskap ska jag använda för att mata mitt barn?

Haklappar

En haklapp är en bit tyg som bärs runt halsen för att täcka kläder från risken för spilld mat under matning av barnen. Haklappar används ofta av spädbarn. Du kan köpa haklappar till barnen från Tommee Tippee , Safta , Boboli , Olmitos , Ergobaby .

Flaskor och flaskhållare

Flaskorna och flaskhållarna är viktiga matningstillbehör. Flaskorna används för att hålla mjölk i dem så att du enkelt kan bära ditt barns mjölk från en plats till en annan. Flaskhållaren används för att hålla flaskan så att du kan bära din barns mjölkflaska utan problem. Flaskorna och flaskhållarna finns i många olika storlekar du kan välja efter ditt behov.

Lunchlådor

Lunchlådor används för att ta med dig måltiderna under resan. Folk använde ofta matlådor för att transportera mat till skolor och kontor. De är gjorda av isolerade lager som hjälper till att hålla maten varm eller kall vad du behöver. Många kända märken erbjuder ett brett utbud av lunchlådor.

Barnstolar

En barnstol är en möbel som används för att mata vuxna barn. Barnstolarna presenteras på ett rimligt avstånd från golvet, så att en vuxen individ lätt kan skedmata ungen från en stående situation. Barnstolarna har ofta ett stort golv för att förbättra motståndskraften. Dessa stolar har blivit ett måste för varje mamma.

Mer om utfodring:

Mer om matning inkluderar redskap som bestick, matare, köksrobotar, termos och termiska påsar. Bestick används för att äta mat som en gaffel eller kniv. Matare är flaskor som används för att mata mjölk till spädbarn. Termos och termopåsar används för att hålla dina drycker och mat varma.