up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

plus
Beeloom

Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Barnhyllor erbjuder autonomi och främjar ordning och reda.
Den söta säkrare hyllan är en oumbärlig möbel för babymiljön. Det ger dem mer autonomi och uppmuntrar dem att samla leksaker och deras tillhörigheter för att upprätthålla ordningen. Att beställa har aldrig varit så roligt och enkelt.
Denna förvaringshylla har 6 utrymmen i olika storlekar för att ge tillräckligt med utrymme för allt du behöver och förvara alla typer av föremål: leksaker, gosedjur, böcker, skolmaterial eller kläder.
Strukturen är gjord av naturligt trä för att vara en miljövänlig, resistent och 100 % giftfri produkt.


Funktioner:

- Autonomi : Montessorihyllor är designade så att barn kan komma åt dem självständigt och välja det material de vill utforska. Detta främjar självständighet och självförtroende.
- Organisation: Arrangörerna har en snygg och strukturerad design, som hjälper små att utveckla organisationsförmåga. Genom att placera materialet på rätt plats efter att ha använt dem lär de sig om vikten av ordning och organisation.
- Sensoriskt lärande – Materialen är avsedda att engagera Beeloomers sinnen. Till exempel kan de utforska olika texturer, färger och former. Detta hjälper dem att utveckla sensoriska färdigheter och lär dem om världen runt dem.
- Självstyrt lärande – pojkar och flickor kan välja vilket material de vill utforska och arbeta igenom i sin egen takt. Detta hjälper dem att utveckla beslutsfattande färdigheter och lär dem att ta ansvar för sitt eget lärande.
- Kognitiv utveckling: Med denna möbel kan de klassificera objekt efter färg eller storlek, vilket hjälper till att utveckla abstrakta tänkande.


Specifikationer:

- Produktmått: 69x9,5x36cm
- Produktens vikt: 5,4 kg

Boxens innehåll:
- 1x Sweet Safer Hylla
- 1x bruksanvisning
Skulle du vilja köpa Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Bookcases and shelves på online Barnbutikbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa Barnbutikprodukterna, som anpassar sig till dina behov på kidinn. Letar du efter en present? Missa inte våra Möbler reor.

Funktioner Beeloom Möbler-hyllor Sweet Safer

Färg
Gul

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

Relaterade produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up