up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Cybex

Bilsäten

Bilsäten

tillbehör - Bilbarnstol

tillbehör - Bilbarnstol

tillbehör - barnvagnar och barnvagnar

tillbehör - barnvagnar och barnvagnar

Sport

Sport

barnvagnar

barnvagnar

Barnstolar

Barnstolar

Kategorier

Bebis

Matning

Sportcykling

Allt( Cybex )

Cybex

Cybex arbetar med barnsäkerhet (bilbarnstolar, barnvagnar och bärsele). Företaget grundades 2005 av Martin Pos i Hong Kong som CYBEX Industrial. Cybex har lokaler i Hong Kong, Kulmbach, Bayreuth och Prag och säljer sina produkter internationellt. Företaget utvecklar system för transporter av bebisar och barn upp till 12 år, barnbilstolar och babyskydd och barnvagnar. Den innovativa funktionaliteten och den oöverträffade säkerheten definierade Cybex. Det är den högsta märket som förstås för att bygga barnvagnar och resutrustning för barn.

Cybex är det bästa märket av barnsäkerhetsprodukter

Cybex erbjuder ett utbud av högkvalitativa barnvagnar med fantastiska strukturer och funktioner. Cybex-barnvagnar har allt-i-ett-funktioner med bakåtvänd, framåtvänd och booster-lägen. Cybex erbjuder också buggys som kommer med 360-graders rotation och många olika färgalternativ. Den Cybex-bilbarnstolen för nyfödda kombinerar viktig säkerhetsteknik i åkarens krok för att skydda. Signalerna kommer via den omsorgstagares smarta telefon för att bekräfta barns säkerhet i olika farliga förhållanden. Dessutom presenterar Cloud Q med Sensorsafe en kombination av utmärkt skydd och en unik resplan för överlägsen säkerhet inom och utom bilen. Dessutom erbjuder Cybex ultra-lättviktiga barnvagn med andningsbart mesh och en enda-pullsadel. Cybex-barnvagnen är bäst att passa din premiumfamiljs livsstil. Den Cybex-barnvagnen är den viktiga grunden som gör att du kan fästa en av fyra alternativ och njuta av fritt uppförs- och nedförsbackar.
Cybex-bilbarnstolstillbehör inkluderar en bilbarnstolshållare som fäster ditt barns dryckar hårt: den ansluter smidigt till fasta Cybex-bilbarnstolar och ger en lämplig installation för ditt barns flaskor eller mugg. Cybex-bilbarnstolens regnskydd stöder ditt barn att hålla sig torra och avslappnade under hårda väderförhållanden. Den flexibla basen driver det direkt att ansluta och avlägsna under resan. Solskärmen kan anslutas till din bilbarnstols solskydd för att tillhandahålla fullständig UPF50+-skydd.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga