up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Hape

Babyleksaker

Babyleksaker

Byggspel

Byggspel

Pedagogiska leksaker

Pedagogiska leksaker

Pussel

Pussel

Transporter

Transporter

Utomhus spel

Utomhus spel

Kategorier

Bebis

Brevpapper

Leksaker

Sportcykling

Stadssporter

Allt( Hape )

Hape

Hape är ett välkänt märke av pedagogiska leksaker och spel för barn. Hape grundades 1986 i Tyskland av Peter Handstein. Hape har utvecklats till en ledande tillverkare av leksaker och har en framträdande global närvaro. Hape arbetar världen över och öppnade sina kontor och center i Europa, Nordamerika och Asien. Med tiden utvecklas varumärket snabbt och finns nu i över 60 länder.
Hape är vida känt för sin hängivenhet att fokusera på kvalitet och innovation. Hape gör leksaker som låter barn vara upphetsade över leken och stöder varje förälder att kommunicera med sina barn och vara intresserade av deras lärande. I över 30 år har Hape gjort pedagogiska leksaker som hjälper till att främja visdomslek genom att facilitera föräldralösningar med hjälp av leksaker som överför under till den världen av föräldraskap. Mest betydande är det Hapes mål att hjälpa och guida barn i en tidig ålder så att de kan leva ett bättre och hälsosammare liv.
Hape är dedikerat att skapa leksaker som främjar ett barns mentala, fysiska, emotionella och sociala utveckling. Varumärket utformar noggrant leksaker för att uppmuntra innovation, problemlösning, fantasin och kreativ lek. Hape använder trä, bambu, vattenmålningar och naturliga material för att göra leksaker.

Hapes leksortiment

Hape baby leksaker är skapade för att underhålla, engagera och främja den mentala utvecklingen hos spädbarn och yngre barn. Hape formade dessa leksaker för att öka en babys sinnen, uppmuntra utforskning och främja fina och grova motoriska färdigheter. Hape byggleksaker innebär vanligtvis högar, bindning och att organisera olika delar för att göra strukturer, design och fantasifulla miljöer. Hape pussel finns i olika former, storlekar och material för att tillgodose barn med olika färdighetsnivåer och åldrar. Dessa pussel har vanligtvis färgstarka design och teman som djur, bilar och natur. Hape utomhusleksaker är avsedda för att uppmuntra barn att lära och leka i utomhusmiljöer som hjälper till att öka deras sociala interaktion och fantasifulla färdigheter. De gör Hape leksaker från hållbart skördade trä, bambu och andra naturliga material. De använder vattenbaserade färger och icke-giftiga ytbehandlingar för att säkerställa barnens säkerhet under leken. Hape dockhus är känt för sin unika design, uppmärksamhet på detaljer och fokus på fantasilek. Hape gör vanligtvis dockhus av högkvalitativt trä och ekologiska material. Hape tågset inkluderar tillbehör som broar, tunnelbanor, räls, torn och figurer för att förbättra lekens värde med en verklig tågvärld. Hape kök leksaker liknar realistiska köksföremål som spisplattor, ugnar, diskbänkar och förvaringsutrymmen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga