Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Klädertillbehör

Klädertillbehör barnbutik

Hitta ett brett utbud av Klädertillbehör-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Klädertillbehör

Märken i Klädertillbehör

Vilka är de mest trendiga klädtillbehören för barn?

Bälten för barn

Bältena är tillverkade av läder, tjockt tyg eller syntetmaterial och bärs nära den riktiga midjan. En spets på bältet är fri, och ett fäste sätter ihop bältet till en cirkel. Bältena används för att hålla kläderna på plats.

Kepsar och hattar för barn

Kepsarna och hattarna är grundläggande klädtillbehör för barn. Kepsar och hattar används för att täcka huvudet och skydda huvudet från hårt solljus på sommaren och kall vind på vintern.

Handskar för barn

Handskar är också en viktig klädtillbehör för barn. Handskarna används för att skydda handen från kyla på vintern. Handskarna är ofta gjorda av ull eller fleece och ger värme åt händerna. Handskar finns i en mängd olika färger och storlekar.

Halsdukar och halsdamask för barn

Barnens klädtillbehör kan inte kompletteras utan halsdukar och nackdamask. Halsdukarna och halsdamasken används för att täcka huvudet och nacken för att skydda dem från kalla vindar eller ibland starka solstrålar.

Solglasögon för barn

Solglasögon är en av klädtillbehören och används även som modeartikel nuförtiden. Solglasögonen skyddar ögonen från UV strålar. Solglasögonen finns i många fantastiska färger som svart, blått, rött och mycket mer.

Handdukar för barn

Handdukar är ett plagg som används för att torka ansiktet, håret och kroppen efter att ha badat. Handdukarna är gjorda av mycket mjuka och slitstarka material som kan transportera bort fukten från kroppen och hålla den torr. Handdukar finns i olika storlekar.

Paraplyer för barn

Ett paraply är en hopfällbar topp förstärkt med trä eller metallstänger som vanligtvis är fixerade på styva, legerade eller plaststavar. Paraplyerna används för att skydda en person från regn eller solstrålar. Paraplyerna finns i många utföranden och storlekar på marknaden.

Mer om tillbehör till barnkläder:

Barnens klädtillbehör inkluderar Balaclava, Bandanas, Beanies Visir och håraccessoarer. Accessoarer spelar en viktig roll i kläder. Du kan köpa det bästa klädtillbehöret från Boboli , Timberland , Olmitos , Pepe Jeans .