Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Lego

Information för Lego
LEGO, den ikoniska danska leksaksföretaget, är världsberömt för att vårda den fantasifulla andan hos generationer. Grundat 1932 av Ole Kirk Christiansen, kommer namnet ´´LEGO´´ från den danska frasen ´´leg godt,´´ som betyder ´´spela bra.´´
På över åtta decennier har LEGO skapat en kulturell fenomen som sträcker sig långt utöver dess brickor. Varumärket har fostrat lärande genom lek och fortsätter att inspirera innovatörer, ingenjörer och berättare för morgondagen. Legos engagemang för hållbarhet, med initiativ som att övergå till plast baserat på växter, återspeglar dess hängivenhet för en bättre framtid. När LEGO går in i framtiden är det fortfarande en tidlös symbol för kreativitet, roligt och obegränsade möjligheter. LEGO är mer än bara en leksak; det är en uthållig arv av fantasi och kreativitet som kommer att fortsätta att inspirera generationer i årtionden.

Bygga Fantasi Brick för Brick

I LEGOs framgång ligger dess genialiska låsbrickesystem, som tillåter barn och vuxna att bygga, skapa och innovera. Med en mängd levande färger och mångsidiga delar, Lego-byggsatser riktar sig till alla åldersgrupper, från Duplo för småbarn till de komplexa Creator Expert-uppsättningarna som är avsedda för skickliga byggare. Förutom tegelstenar har LEGO-figurer blivit ikoniska. Minifigurer har antagit många roller i teman som pirater, astronauter och superhjältar, som ger liv till berättelser och lägger till en touch av personlighet till varje skapelse.
Från stadslandskap till racerbana LEGO-fordon erbjuder en spännande resa in i transportvärlden. LEGO Technic-uppsättningar ger en dynamisk utmaning för äldre byggare, med komplexa växlar, motorer och funktioner för att replikera riktiga fordons ingenjörskonst. LEGO är inte bara om att bygga - det är också om stil. LEGO-ryggsäckar visar sammanflödet av praktiska och lekfulla design, som gör skolan och resor till en trevlig äventyr för barn och vuxna lika. För en unik twist på den traditionella gåvan av blommor, introducerade den Lego Flower Bouquet uppsättning. Handgjorda från LEGO blommor, lägger detta set till en touch av kreativitet till varje utrymme, som låter entusiaster att skapa en bukett som aldrig förlorar sin skönhet.
Marvel-entusiaster kan sänka sig in i LEGO Marvel-universumet, med uppsättningar som har ikoniska hjältar och skurkar från Marvel Cinematic Universe. Dessa uppsättningar ger liv åt actionfyllda scener och ger oändliga möjligheter för fantasifull berättelse. Lego Disney tar magin av älskade Disney-karaktärer och berättelser i händerna på fans av alla åldrar. Från prinsessslott till Star Wars- rymdskepp, fira dessa uppsättningar den trollbindande världen av Disney.