up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

plus
ABUS

ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

Produktbeskrivelse ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

Facilo 32 U Lock giver et lydniveau af grundlæggende beskyttelse til din cykel. ABUS Double Locking -teknologi giver ekstra sikkerhed.

Grundlæggende beskyttelse takket være banebrydende Abus -teknologier

Måske skal du efterlade din cykel udenfor en butik eller sikre den til et havehegn, mens du kommer ind og besøger venner: Facilo 32 U -låsen er den perfekte løsning i situationer, hvor der er lav risiko for tyveri eller for cykler, som kommer fra den nedre ende af prisskalaen.

Materialer af høj kvalitet kombineret med avanceret sikkerhedsteknologi: selv økonomisortimentet til ABUS -cykellåse indeholder en cylinder af høj kvalitet med virksomhedens Double Locking -teknologi. Det betyder, at den 12 mm hærdet stålbøjle er låst to gange inden i hoveddelen, for yderligere beskyttelse mod tyve, der forsøger at bøje den op ved hjælp af dagligdags metoder. Det er ikke overraskende, at U -låse anbefales af politiet som den mest pålidelige form for beskyttelse mod cykeltyveri.

Teknologi:
Hærdet 12 mm rund bøjle
ABUS låsecylinder i topkvalitet
10 mm stålkabel af høj kvalitet med to sløjfeender
PVC -kabinet for at forhindre beskadigelse af lak

Betjening og brug:
Grundlæggende beskyttelse i situationer, hvor risikoen for tyveri er lav
Ideel til sikring af billige cykler
Jo længere længden på lænken er, desto lettere kan den bruges til at fastgøre en cykel til en fast genstand

Transportere:
USH 32 universalbeslag, der er let at montere på runde rør med en diameter på 15 35 mm

ABUS U -låse:
U -låsen er klassikere, når det kommer til sikring af cykler, og med god grund. Massive materialer og ingen bevægelige dele uden for låsemekanismen er et glimrende udgangspunkt for den stærkeste modstand. Årtiers erfaring med U -låsen har gjort os til eksperter i at kombinere de mest modstandsdygtige materialer med unik teknologi og dermed en af de førende U -låseproducenter. I øvrigt: politi og forsikringsselskaber anbefaler brug af en U -lås.


Specifikationer:

Niveau: 7
Artikelgruppe: 04
Taske: uden transportpose
Bærer: USH 32 10 mm / 140 cm
Holder: med beslag
Højde: 230 mm
Låsetype: nøgle
Vægt: 1440 + 390 g
Bredde: 109 mm
Diameter: 15 mmEr du interesseret i ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120? Så skynd dig ind til motardinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120. ABUS er det bedste indenfor motorcykel. Eksklusive Vedligeholdelse, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner ABUS U-Lås Facilo 32/150HB230+USH +Cobra 10/120

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Sort
Hængelåse
U-lock

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up