up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

ABUS U-Lås Granit 460/150HB300+SHB

plus
ABUS

ABUS U-Lås Granit 460/150HB300+SHB

Produktbeskrivelse ABUS U-Lås Granit 460/150HB300+SHB

GRANIT ™ 460 U -låsen giver enestående beskyttelse mod cykeltyveri takket være dets førsteklasses materialer og ekstra klasse cylinder.

Denne U -lås har meget at tilbyde: Den 12 mm parabolske lænke, huset og de bærende dele af låsemekanismen er fremstillet af specielt hærdet stål. Når de kombineres med ABUS Extra Class cylinder, resulterer de i en lås, der med rette kan betragtes som den sikreste måde at sikre cykler af høj værdi. Låsemekanismen er en særskilt funktion: Den er ikke kun særlig sikker takket være det dobbelte låsesystem, men den leveres også med en kodet vendbar nøgle. Ved at bestille andre låse, der er kodet korrekt, kan alle låse, der ejes af medlemmerne af en enkelt familie, f.eks. Betjenes ved hjælp af en nøgle.

U -låse:
U -låsen er klassikere, når det kommer til sikring af cykler, og med god grund. Massive materialer og ingen bevægelige dele uden for låsemekanismen er et glimrende udgangspunkt for den stærkeste modstand. Årtiers erfaring med U -låsen har gjort os til eksperter i at kombinere de mest modstandsdygtige materialer med unik teknologi og dermed en af de førende U -låseproducenter.

Hærdet 12 mm parabolsk lænke
Bøjlen, låsekroppen og låsemekanismens strukturelle dele er fremstillet af specielt hærdet stål
ABUS Extra Class cylinder med kodet vendbar nøgle

Betjening og brug:
Enestående beskyttelse i situationer, hvor der er en middel risiko for tyveri
Ideel til sikring af dyre cykler
Jo længere længden på lænken er, desto lettere kan den bruges til at fastgøre en cykel til en fast genstand

Transportere:
USH 460 universalbeslag, let at fastgøre til runde rør med en diameter på 15 35 mm

Tips:
Låsen kan bestilles med andre nøgler, som alle betjenes med samme nøgle eller låsemetode
Du kan også finde ABUS U-Lås Granit 460/150HB300+SHB i vores Vedligeholdelse kategori, fra din online motorcykel butik, eller hvad med Låse. Vi har også mange andre ting fra ABUS, hos motardinn, har vi et kæmpe udvalg af motorcykel varer, som måske er noget for dig. ABUS er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre motorcykel, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner ABUS U-Lås Granit 460/150HB300+SHB

Lukkesystem
Nøgler
Farve
Sort
Hængelåse
U-lock

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up