up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

plus
Airoh

Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

Produktbeskrivelse Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

Den nye GP550 S omdefinerer ydeevnen på vejen og på spor. GP550 S er designet i vindtunnelen, testet af vores kørere og raffineret af Airohs know-how, og står øverst i racersegmentet uden at miste komfort og praktiske funktioner til en intensiv brug. Innovative bageste spoilere skaber en forskydningseffekt ved høje hastigheder, og den internt kanaliserede struktur giver en effektiv luftudsugning. Skaller i 3 forskellige størrelser, lavet af HPC (High Performance Composite), typegodkendt 2D-racingvisir med hurtig frigørelse, 8 ventilationsåbninger for at sikre optimal ventilation, inkluderet Pinlock-linse, Tear Off Ready, Wind Stop og AEFR (Airoh Emergency Fast Release) system til hurtig fjernelse af kindpuderne i nødstilfælde, supplerer dette avancerede produkt.


Funktioner:

Pinlock® 70-linse: Inkluderet Pinlock® 70-linse, den premium anti-tågeopløsning
AEFR (Airoh Emergency Fast Release): System til hurtig fjernelse af nødhjulspuder
Bageste spoilere: Innovative bageste spoilere skaber en fortrængningseffekt ved høje hastigheder, og den internt kanaliserede struktur giver en effektiv luftudsugning


Specifikationer:

Materiale: Hpc (højtydende komposit)
Vægt: Fra 1310 G ± 50 GVent ikke med at købe din Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander! Hos motardinn alle vores Hjelme produktor, er med fabriksgaranti fra Airoh. Køber du i vores online motorcykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores motorcykel fællesskab. Bestil dine Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Airoh Fuld Ansigtshjelm GP550 S Wander

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Vægt
1301-1400 gr
Farve
Rød
Sort
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God service kommentar

-

Jeg er tilfreds med produktet, det kom godt pakket, alt om levering var upåklageligt, og leveringsoplysningerne og varerne var upåklagelige. Jeg anbefaler at handle på Motardinn.

Meget glad

-

Jeg købte den til en gave, og modtagerens mening er meget god. Han er meget glad ..

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up