up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx

plus
Airoh

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx

Produktbeskrivelse Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx

Med det nye Airoh fulde ansigt lavet af HRT (High Resistant Thermoplastic) og dets aggressive og aerodynamiske linjer, vil du føle dig helt komfortabel i enhver situation, hvor der lige er vejen foran dig. Spark, der er konstrueret i vindtunnelen og udviklet på 2 forskellige eksterne skalstørrelser, vil antænde dit ønske om at hoppe på din cykel, uanset hvilken destination du er. Ekstra bredt visir, integreret solskærmvisir, Bluetooth klar, stopvind og pinlock inkluderet, kompletterer toppen af rækkehjelmen.


Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx er en vare der hører til Integral kategorien indenfor Hjelme, i din motorcykel butik, motardinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online motardinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til motorcykel, lavet med den største passion.

Funktioner Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Nyx

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Vægt
1401-1500 gr
Farve
Sort
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Tophjelm til prisen

-

Hjelmen ser meget godt ud, den sidder relativt stramt på hovedet. Desværre er det ikke perfekt på overfladen. Men prisen er ok

-

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up