up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

plus
Airoh

Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

Produktbeskrivelse Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

Med det nye Airoh fulde ansigt lavet af HRT (High Resistant Thermoplastic) og dets aggressive og aerodynamiske linjer, vil du føle dig helt komfortabel i enhver situation, hvor der lige er vejen foran dig. Spark, der er konstrueret i vindtunnelen og udviklet på 2 forskellige eksterne skalstørrelser, vil antænde dit ønske om at hoppe på din cykel, uanset hvilken destination du er. Ekstra bredt visir, integreret solskærmsvisir, Bluetooth klar, stopvind og pinlock inkluderet, kompletterer toppen af rækkehjelmen.


Er du på udkig efter Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll? Det er motardinn mest solgte vare, din online motorcykel butik. Prisen er 183.99 $, i en begrænset periode! Hos motardinn, får du flest fordele og finde mange flere Airoh, til de bedste priser. Alle vores motorcykel vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Airoh Fuld Ansigtshjelm Spark Rock´N´Roll

Lukkesystem
Mikrometisk justeringspænde
Vægt
1401-1500 gr
Farve
Gul
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fin hjelm

-

Stilfuld og god hjelm, passer som forventet (M) Dejligt at du får en PINLOCK med Airoh. God kvalitet

Airoh gnist

-

Anbefalet hjelm, jeg købte den i XL og jeg måler 1,70M den strammede mine kinder den første måned nu sidder den bedre, til lange ture i nøgen giver den ikke lyde pga. vind og er let, æsken kommer med en pinlock som forhindrer det fra tåge, det kommer Med solceller, der er meget nyttige til morgen- eller solnedgangsruter, dette er min tredje hjelm sammen med m2r GP plus en KYT, og jeg må sige, at Airoh er overlegen efter min mening, jeg kunne lide det.

-

Norm

-

Smuk og behagelig

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up