up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

plus
Akrapovic

Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Produktbeskrivelse Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Kompatible modeller:

Yamaha Tmax 560: 2020 2021.

Racing Line Titanium T Max 560 20 21.

Ref: S Y5R6 HZEMT 1.Racing Line (Titanium) er udviklet ud fra et koncept, der først blev sendt på EICMA 2015, og passer perfekt inden for de sportslige linjer i Yamaha TMAX. Denne ultimative sports maxi scooter har allerede en tilstedeværelse på vejen, og tilføjelsen af dette forbløffende designede Akrapovič udstødningssystem vil bringe det til nye æstetiske højder, da det perfekt forbedrer TMAXs design. Lyddæmperens unikke form med dets prægede Akrapovič logo-aftryk, der løber hele vejen langs udstødningen og smelter sammen problemfrit med den håndlavede kulfiber-endekappe, tager design til nye niveauer og demonstrerer, at de slovenske udstødningsspecialister konstant kigger mod fremtid med deres innovative og højteknologiske udstødningsteknologi. For at komplimentere det fantastiske udseende leverer Racing Line-udstødningssystemet også mere strøm end lagersystemet, og brugen af høj kvalitet letvægtsmateriale betyder, at det også har en betydelig vægtbesparelse, hvilket hjælper med at håndtere. De imponerende visuelle udseende og forbedret ydeevne forstærkes yderligere af en eksklusiv Akrapovič-lyd, der er perfekt indstillet til at give den ideelle lydlige ønskværdighed. Med enkel plug and play-installation og EC / ECE-kompatibel er dette et system, der fører Yamaha TMAX til en uovertruffen position på markedet for maxi-scootere.


Specifikationer:

Effekt: +0,9 Kw ved 6200 omdr./min
Moment: +1,3 Nm ved 6200 omdr./min
Vægt: 1,9 kg
Mange motorcykler er udstyret med en udstødningsventil, der styres af en servomotor. Når der foretages ændringer i ydeevnen, som indebærer udskiftning af udstødningen eller installation af en ekstra styreenhed, er det nødvendigt at fjerne udstødningsventilen.

Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos motorcykel. Køb Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som motorcykel, lige som Komponenter, så du ikke mangler noget. motardinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Akrapovic Full Line System Racing Line Titanium T-Max 560 20-21 Ref:S-Y5R6-HZEMT/1

Farve
Søvfarvet
Sort
Moto Kompatibilitet
Yamaha

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up