up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex

plus
Alpinestars

Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex

Produktbeskrivelse Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex

En let, slank beskytter, der er designet til at tilbyde høje beskyttelsesniveauer, mens den er diskret nok til at være umærkelig fra cyklen. Cellestruktur sikrer maksimal luftstrøm med en tilpasningsdygtig form for fremragende komfort, på og fra cyklen.

Nøglefunktioner:

Slank design gør beskyttelsen diskret fra cyklen.

Beskyttelsesceller brodes sammen, hvilket giver en tilpasningsdygtig form og forbedrede niveauer af komfort og beskyttelse.

Konstruktion:

Ergonomisk design, der tillader store bevægelsesniveauer.

Celleopbygning sikrer maksimal komfort og ventilation.


Køb din favorit Beskyttelser model og nyd motorcykel. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex, kan du kontakte vores professionelle team motorcykel via telefon eller e-mail.

Funktioner Alpinestars Hoftebeskyttere Bioflex

lysposition
Hofte
Farve
Sort
Produkttype
Projektorer

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

fremragende, hurtigt leveret. Jeg anbefaler dem

Alt er godt

-

Fremragende produkt i stand som beskrevet. Alt ankom hurtigt og effektivt. Yderst tilfreds med købet

Stor beskyttelse

-

Passer fint i mit læder, forhåbentlig skal jeg ikke bruge dem!

Alt perfekt

-

Alt perfekt. Levering på det forventede tidspunkt i Point Pack. De passer perfekt ind i bukser og sidder meget godt. De er ikke mærkbare.

Sikkert ankommet

-

Jeg var i stand til at få det til en meget rimelig pris inklusive forsendelse. Det tog et stykke tid at ankomme, men jeg er overbevist om det.

Godt produkt

-

Hurtig forsendelse. Perfekt pasform i mine alpinestars bukser

Godt produkt

-

God beskyttelse. Takket være den cellulære struktur er den godt ventileret. Fleksibel, det vil sige, forstyrrer hverken kørsel eller gang. Ikke tyk, men den skal klare sit formål. Jeg anbefaler produktet.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up