up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Alpinestars

Alpinestars

Afdelinger

Alle ( Alpinestars )

Om Alpinestars

Alpinestars er et af de mest populære mærker på verdensplan til fremstilling af beskyttelsesudstyr til motorsport. Det blev oprindeligt grundlagt i 1963 i Asolo, Italien. Sante Mazzarolo var virksomhedens skaber, og han grundlagde mærket for at lave overlegen kvalitet og innovativt tøj og udstyr til motorcykler. Alpinestars er det ideelle mærke for enhver motorcyklist. Dets grundlægger Sante lavede en revolution i at fremstille fodtøj af bedste kvalitet til sport, som nu blev mærkets benchmark. Nu har Alpinestars mange andre muligheder og varianter i tøj som andet nødvendigt tilbehør.

Alpinestars har det bedste udvalg af jakker

Entusiaster godkender Alpinestars jakker på grund af deres overlegne kvalitetsmateriale. De bedste jakker er dem, der er lavet med højkvalitets læder. Alpinestars læderjakke er designet til at booste ydeevnen til et højere niveau. Derudover giver den sikkerhed på grund af sit friktionsskjold.
Alpinestars motorcykeljakke er populær for sit udvalg af stofmaterialer, og den er også forudstyret med albue- og skulderrustning for at undgå skader. Det tillader komfortabel kørsel på grund af at give god luftstrøm til motorcyklistens krop.For et stilfuldt look om vinteren er Alpinestars-hættetrøjen den bedste til at holde dig varm og samtidig give tilstrækkelig komfort. De kommer i forskellige lyse farver for at se trendy ud uden at gå på kompromis med komforten.

Alpinestars tilbehør er perfekt til dig

Alpinestars støvler kan forbedre funktionaliteten og ydeevnen for enhver rytter. Disse støvler er designet til at forbedre oplevelsen under afslappet og professionel ridning. Læderstøvlerne er lavet med så fint læder, at de ikke nemt kan revne og beskadige, mens de bliver våde. Der er også mulighed for vandtætte støvler, hvis du ønsker at dine støvler skal være ubeskadigede af for meget vand.
Alpinestars har en række af alle tre typer hjelme: hel ansigt, modulær og halv ansigt. Alpinestars hjelme er de bedste til at give komplet sikkerhed, mens du kører på racerstierne. Mærket lavede hjelmene gennem mange års intensive undersøgelser for at tilbyde den bedste beskyttende hjelm. Efter megen forskning og testning, foreslår Alpinestars nu hjelme af fremragende kvalitet, der tilbyder beskyttelse til et vist niveau for at undgå alvorlige skader forårsaget af pludselige ulykker.
En mere vigtig ting, der er nødvendig for motorcykling, er handsker.Alpinestars handsker er lavet af fine kvalitetsmaterialer, der passer bedst til enhver. Disse handsker giver god bevægelse til at betjene motorcyklens betjeningsknapper og får dig til at se cool og stilfuld ud.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk