up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS

plus
Arai

Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS

Produktbeskrivelse Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS

SZ R VAS er den nye åbne ansigtshjelm fra Arai, med en avanceret skal ved hjælp af vores nyeste VAS-design, der forbedrer beskyttelsen og glider af evnen i et kritisk område. Med en revideret visor, muligheden for at passe til en PRO Shade og featuring RX 7V diffusorteknologi og et opdateret interiør, hvilket forbedrer pasform og komfort. Den nye SZ-model er også klar til tilsætning af højttalere og / eller brug af briller.

SZ R VAS FUNKTIONER:

Outer Shell Construction: PB CLC2:

Arais perifert bæltede komplekse laminatkonstruktion øger kraftigt hulstyrken og fleksibiliteten, samtidig med at den har lav vægt og et lavere tyngdepunkt. Placeret tværs over toppen af øjenporten, bidrager dette bånd til brugen af en tyndere EPS-liner, der i høj grad forbedrer det opadgående synsfelt.

En specialdesignet "mekanisk ekspanderet fibermåtte", der er anbragt mellem det indre og ydre lag af Arais proprietære Super Fiber Laminates, bruges til at forstærke og binde disse to Super Fiber-lag uden at tilføje betydelig vægt til hjelmen.

Ventilation SZ R VAS:

De kombinerede systemer tilbyder fremragende og effektiv ventilation. Den nye topkanal giver 11% mere luftgennemstrømning, med større kontakter til nem drift. Den nye diffusor er 20 mm længere med forbedret aerodynamik og 19% større indtagskobler, begge arbejder sammen med Air Wing for at forbedre stabiliteten.

Variabelt aksesystem (VAS):

For at forbedre varmluftudvinding fra interiøret. Forøger ventilationseffekten i hjelmens nederste del.

Forreste ventilation: Centreret topventilindtag:

Den nye Top Vent giver 11% mere luftmængde end den tidligere Vent. Den nye større switch gør det lettere at åbne og lukke. Den nye Top Vent har tre positioner; lukket, halv åben og fuldt åben for at justere luftstrømmen og forhindre vandindbrud, når den er helt lukket.

Bagventilation: Udstødningsventil:

For at forbedre varmluftudvinding fra interiøret. Forøger ventilationseffekten i hjelmens nederste del.

Bagventilation: Sideudstødninger:

Lav lavt tryk bag bagventilen for bedre varmluftekstraktion. Integreret i skallen for bedre aerodynamik, reducere vindstøj og forhindre buffering i hastighed. Indvendigt hjælper en lille skumdamme med at absorbere og mindske overdreven støj uden at reducere ventilationens ydeevne.

Aerodynamik: Patenteret Air Wing® ikke justerbar:

MotoGP testet og designet til kraftigt at reducere træk, turbulens og buffetering, hvilket resulterer i mere komfort og ekstra tophastighed. Det forbedrer hjelmens stabilitet ved høje hastigheder eller ved bremsning hårdt og reducerer støj.

Interiør: Antimikrobielt liner materiale:

Hjælper med at opretholde neutrale surhedsniveauer tæt på menneskets hud og antibakterielle forbrug. Med henblik på en blødere, dybere og endnu mere behagelig pasform udviklede vi et blødere linerrammemateriale. Linerne har også justerbar tempelpolstring, der giver mulighed for en tilpasset pasform.

Interiør: Udskiftelige kindpuder / Ørekopper:

Afhængigt af modellen kan kinderpadser, ørekopper eller det komplette interiør nemt fjernes. Alle dele (udskiftelige eller ej) kan rengøres med lunkent vand og mild sæbe. Skyl godt efter rengøring og tør aldrig i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde. Indvendige dele af forskellig størrelse tykkelse er til rådighed til en brugerdefineret pasform til alle rytterne.

Interiør: Udskifteligt interiør:

Afhængigt af modellen kan kinderpadser, ørekopper eller det komplette interiør nemt fjernes. Alle dele (udskiftelige eller ej) kan rengøres med lunkent vand og mild sæbe. Skyl godt efter rengøring og tør aldrig i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde. Indvendige dele af forskellig størrelse tykkelse er til rådighed til en brugerdefineret pasform til alle rytterne.

Interiør: Udskiftelige Chinstrap dækker:

Afhængigt af modellen kan kinderpadser, ørekopper eller det komplette interiør nemt fjernes. Alle dele (udskiftelige eller ej) kan rengøres med lunkent vand og mild sæbe. Skyl godt efter rengøring og tør aldrig i direkte sollys eller i nærheden af en varmekilde. Indvendige dele af forskellig størrelse tykkelse er til rådighed til en brugerdefineret pasform til alle rytterne.

Interiør: Højttalerlommer:

Bygning i kommunikationssystemer er populært, men problemet er ofte, at rummet til en højttaler er begrænset eller bare ikke til stede, hvilket forårsager ubehagelige trykpunkter. Højttalerlommer, der giver plads til montering af højttalere uden at øge komforten eller pasformen. (Højttaler ikke inkluderet).

Indvendig: 5mm '' Skræl væk '' Ørekåber / Kindpads:

Ved at give endnu mere evne til at skabe den perfekte pasform og komfort, har kindbenene nu et 5 mm afskallet lag for ekstra plads, hvis det er nødvendigt.

Interiør: 5mm '' Skræl væk '' Tempelpude:

Arais afskalning af templet krone puder giver mulighed for 5 mm mere indvendig bredde * hvis det er nødvendigt.

Indvendig: Vandtæt lagdelt kind:

En vandtæt mat forhindrer regn i at komme ind, det virker også som lydabsorption, der justerer lydniveauet til mildt.

Interiør: Aftagelig slids til briller:

Ørekopens øverste spids kan fjernes for at indsætte briller lettere.

Generelt: Fem gange inspiceret:

Hver Arai hjelm går gennem fem separate kvalitetskontrolafdelinger: efter at skallen er lavet, efter maling og grafisk afslutning, efter montage og to i gangsbesøg.

Generelt: Vaskbart interiør:

Premium-interiør i enhver Arai hjelm kan nemt rengøres på plads med mildt sæbe og lunkent vand.

Generelt: Håndlavet:

Det kan tage op til fem år for vores eksperter at tjene retten til at oprette en Arai-skal. Hver skal kan tage op til 27 trin, og at bygge en Arai hjelm vil tage omkring 18 mand timer.

Generelt: Komfort hele dagen:

Hele dagen komfort med Arai interiør passer og form sammen med de fineste liner materialer og det omfattende ventilationssystem. Og takket være den perfekte balance og vægtfordeling af hjelmen, bemærker du næsten ikke, at du har en Arai.

Generelt: Penetration testet:

Alle Arai hjelme er gennemtestet, selvom det ikke kræves af europæiske hjelmstandarder. Arai penetrationstesten udføres med en 3kg testkegle, der rammer en højde på 3m på hjelmen.

Generelt: Dobbelt D ring enhed:

De flade og D-formede ringe passer glat mod hagen. Ingen bevægelige dele, ingen korrosionsproblemer og bare at trække fligen er nok til at løsne fikseren.

Generelt: Glat form, bedre beskyttelse:

Den glatte ydre skal af Arai hjelme er designet til at glide uden unødvendig modstand. Du ønsker ikke at decelerere din hjelm mere end nødvendigt. Derfor er alle Arai ventilationskanaler og kanaler designet til at bryde af under en påvirkning.

Generelt: Hård ydre skal, blød indre skal:

Arai bruger en meget hård ydre skal til at sprede slagkrafter og en blød indre skal til at absorbere den tilbageværende energi. Indvendige skal med flere densiteter EPS er fremstillet ved hjælp af en unik teknologi til at kombinere tre til fem tætheder på forskellige områder som en enkelt komponent.

Generelt: Økologisk form:

Den organiske form af en Arai ydre skal giver et mere naturligt udseende, tætner bedre og passer mere til hovedets naturlige form for bedre komfort, pasform og for at minimere vindturbulens.

Generelt: Forskellige ydre skaller:

I modsætning til mange andre producenter tilbyder Arai en størrelse ydre skal til hver to hjelmstørrelser til de fleste modeller. Sammen med forskellige formede ydre skaller til forskellige modeller er det næsten umuligt ikke at finde den pasform du leder efter.

Generelt: Arai I hustest:

Denne Arai hjelm er designet til at opfylde de strenge Arai In house kriterier, ud over den obligatoriske ECE 22 05 standard.


Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS fra vores store online motorcykel lager motardinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos motardinn er der pris garanti på alt motorcykel udstyr fra Arai.

Funktioner Arai Åben Ansigtshjelm SZ-R VAS

Lukkesystem
Dobbelt spænde eller
Farve
Sort
Anbefalet brug
Urban
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up