up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asus Ur HC-A04

Asus Ur HC-A04

Asus Ur HC-A04

Asus Ur HC-A04

plus
Asus

Asus Ur HC-A04

Produktbeskrivelse Asus Ur HC-A04

ASUS VivoWatch BP er verdens første bærbare sundheds tracker, der integrerer et par medicinske kvalitetselektronik (EKG) og fotoplethysmografi (PPG) sensorer samt ASUS HealthAI teknologi, der giver 24/7 sundhedstendenssporing og dataanalyse samt fitness sporing og smartwatch-funktionalitet i en kompakt og let enhed. Sammen med ASUS HealthConnect-appen kan du administrere dine blodtryks- og pulsdata på en intuitiv og nem måde.

Med 28 dages batterilevetid under normal brug er VivoWatch BP designet til at være en hverdagskammerat, der tilbyder personlig sundhedsrådgivning og tips til sundhedsstyring, der hjælper dig med at opretholde en sund livsstil.

EKG- og PPG-sensorer:
Sundhedssporing når som helst og hvor som helst
Med et eksklusivt design med et par medicinske kvalitetselektrikografiske (EKG) og fotoplotysmografiske (PPG) sensorer, giver VivoWatch BP information i realtid om pulsforsendelse (PTT) inklusive din puls, søvn, aktivitet, træning og stressniveau hele dagen .

I modsætning til mange andre håndledsbaserede skærme fungerer VivoWatch BP uden at kræve, at du sidder og løfter armen under målinger, og dens kompakte størrelse muliggør praktisk betjening overalt.

Personlig rådgivning til sundhedsstyring:
ASUS HealthConnect-appen med ASUS HealthAI-teknologi bruger en eksklusiv algoritme til automatisk at analysere EKG- og PPG-sensordata og andre sundhedsmålinger fra VivoWatch BP. At give personlig rådgivning baseret på den nyeste forskning og fra førende medicinske eksperter, herunder de daglige trin og søvnmål, og sporer endda dine fremskridt hen imod disse mål, så du nemt kan foretage små livsstilsændringer, der kan tilføje store resultater.

Din 24/7 sundhedsassistent:
VivoWatch BP er designet til at blive brugt over længere tid og er optimeret til at bruge mere tid på dit håndled og mindre tid på opladeren. Med op til 28 dages batterilevetid i normal drift er VivoWatch BP en 24/7 ledsager, der altid er der for at hjælpe dig med at få et bedre helbred.


Specifikationer:

Display: LCD med høj reflekterende farve

Sensor:
G-sensor
PPG-sensorer (fotoplethysmografi) og EKG (elektrisk grafik)
Indbygget GPS-sensor

Bluetooth: Bluetooth 4.2 eller nyere (opret forbindelse til Android og iOS-telefon)
Synkronisering: Android 4.4 eller nyere: iOS 11.0 eller nyere.

Strømforbrug:
Vandtæthed: IP67
Remstørrelse: 20 mm (medicinsk silikone)
Vægt: 45 g
Batteri: 28 dages batterilevetidHvis du vil købe de bedste Elektronik fra Asus, har du fundet det bedste sted, motardinn. Hos motardinn, har vi kun de bedste mærker, som Asus, så du kun får de bedste motorcykel, til de bedste priser. Kig selv efter i motorcykel og Ur HC-A04. Bestil nu og modtag dine Asus Ur HC-A04, inden for et par dage.

Funktioner Asus Ur HC-A04

Farve
Sort
Egenskaber
Daglig aktivitetssporing

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Mening

-

hurtig levering, godt pakket produkt, god pris, tak

Fremragende produkt.

-

Meget tilfreds med min Asus HC-A04, og mest af alt techinn har den bedste pris i verden. Jeg handlede meget, men den bedste pris var hos techinn. Tak techinn meget værdsat.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up