up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

B&G Crash Med L Tråd Interna

plus
B&G

B&G Crash Med L Tråd Interna

Produktbeskrivelse B&G Crash Med L Tråd Interna

For yderligere at minimere trykket på rammen i tilfælde af et fald, findes der nu støddæmpere med en speciel finneprofil til alle racerpuder med huller til borehuller. Spjældhætten sidder simpelthen fast i skruehullerne på puderne. Leveres som dobbeltpakke til 2 puder.


B&G Crash Med L Tråd Interna vil fuldende dit motorcykel udstyr. I vores online butik motardinn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos motardinn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online motorcykel butik, Du kan blandt andet finde motorcykel udstyr, som passer til B&G Crash Med L Tråd Interna.

Funktioner B&G Crash Med L Tråd Interna

Farve
Sort
Anbefalet brug
Motorcykel på landevej
beskyttelsestype
Side

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up