up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18

B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18

plus
B&G

B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18

Produktbeskrivelse B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18

B&G Crashpads Racing Optimal beskyttelse til ramme, radiator, motor, kappe ikke kun for lette slag og stød.

Svampeformet hoved til et stort friktionsområde / glider, polyamid for optimale glide- og stødabsorberende egenskaber eller aluminium for et ekstremt attraktivt udseende.

Polyamidversionerne (sort eller hvid) er udstyret med et aftageligt og udskifteligt spjældelement for yderligere reduktion af stødbelastning på rammen (som udskiftningsdel, best.nr. 60100149990).

Black Edition aluminiumsversionen (aluminiums sort) giver et ekstremt attraktivt udseende med anodisering i høj kvalitet og en massiv stabilitet.

Monteret på rammens originale monteringspunkter.

Pris pr. Sæt for begge sider.


B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online motorcykel butikken, B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18 lignende produkter. Vores udvalg i Beskyttelse produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner B&G Krak Racing Honda CB 650 F 14-18

Farve
Sort
Anbefalet brug
Motorcykel på landevej
beskyttelsestype
Sliders

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up