up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06

B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06

plus
B&G

B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06

Produktbeskrivelse B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06

B&G Crashpads Racing Optimal beskyttelse til ramme, radiator, motor, kappe ikke kun for lette slag og stød.

Svampeformet hoved til et stort friktionsområde / glider, polyamid for optimale glide- og stødabsorberende egenskaber eller aluminium for et ekstremt attraktivt udseende.

Polyamidversionerne (sort eller hvid) er udstyret med et aftageligt og udskifteligt spjældelement for yderligere reduktion af stødbelastning på rammen (som udskiftningsdel, best.nr. 60100149990).

Black Edition aluminiumsversionen (aluminiums sort) giver et ekstremt attraktivt udseende med anodisering i høj kvalitet og en massiv stabilitet.

Monteret på rammens originale monteringspunkter.

Pris pr. Sæt for begge sider.


Hvis du står og mangler en B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Komponenter udstyr fra mærker som B&G, er produceret af de bedste materialer. B&G er eksklusiv design motorcykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06 i dag!

Funktioner B&G Krak Racing Honda CBR 600 RR 03-06

Farve
Sort
Anbefalet brug
Motorcykel på landevej
beskyttelsestype
Sliders

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up