up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

B&G Krak Støddæmper Racing

B&G Krak Støddæmper Racing

plus
B&G

B&G Krak Støddæmper Racing

Produktbeskrivelse B&G Krak Støddæmper Racing

B&G støddæmper sæt til crash pads For yderligere at minimere trykket på rammen i tilfælde af et fald er der nu støddæmpere med en speciel finneprofil til alle racing pads med borehul betræk.

Spjældhætten sidder simpelthen fast i skruehullerne på puderne.

Leveres som dobbeltpakke til 2 elektroder.


Er du interesseret i B&G Krak Støddæmper Racing? Så skynd dig ind til motardinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring B&G Krak Støddæmper Racing. B&G er det bedste indenfor motorcykel. Eksklusive Komponenter, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner B&G Krak Støddæmper Racing

Farve
Sort
Anbefalet brug
Motorcykel på landevej
beskyttelsestype
Sliders

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up