up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Baggage

Motorcykelposer

()
load

Hvad er motorcykeltasker?

En motorcykeltaske er skabt specielt til at bære den i din motorcykel og vil være et behov, når du tager på motorcykeltur. Det hjælper dig med at opbevare alle dine personlige ejendele sikkert. Der er mange forskellige typer motorcykeltasker at vælge imellem. Du bliver bedt om at bestemme, hvilken type tasker du har brug for, metoden til at fastgøre tasken til cyklen og den passende kapacitet til at rumme alle dine ejendele. Du kan købe motorcykeltasker fra Givi , Dainese , Shad , Sw motech og Held .

Typer af motorcykeltasker

Der er to typer motorcykeltasker , en hård taske og en blød taske, og begge diskuteres nedenfor:

Hårde tasker til motorcykler vil normalt være lavet af stift plast eller, i tilfælde hvor der kræves mere udholdenhed, metal som aluminium. Hårde tasker er også mere tilbøjelige til at være vejrbestandige og kommer med låsbare funktioner. Disse tasker kan nemt forbindes til motorcyklens ryglæn. I disse muligheder kan ekstra monteringsudstyr være påkrævet, medmindre din motorcykel er udstyret med rammer til tasker, der allerede er installeret. Disse tasker er skadesbestandige i alle udstrækninger.

Bløde tasker til motorcykler kommer i mange forskellige stilarter, størrelser og stoffer, såsom blandinger af polyester og spandex. Der er valg skabt af kraftig, skadesbestandig nylon af høj kvalitet, uigennemtrængeligt materiale, læder og andre syntetiske materialer. Specialiteten ved bløde motorcykeltasker er, at der i flere tilfælde ikke er noget ekstra gear, der er afgørende for at binde tasken til din motorcykel. Remme eller bælter, der følger med poserne, vil holde dem stramt på plads, og i nogle prøver vil der blive brugt magneter til at holde posen stabil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk