up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Belstaff Jakke Roberts 2.0

plus
Belstaff

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Produktbeskrivelse Belstaff Jakke Roberts 2.0

Egenskaber og funktionalitet af en flip up hjelm kombineret med udseendet og følelsen af en eventyrhjelm.

Vores dobbelte sportshjelm til eventyrere:
Komforten ved en vippehjælm.
Udsigten og følelsen af en moderne eventyrhjelm.
Sikkerheden ved en Schuberth-hjelm.

Eventyret begynder, når vejen ender:
På vej til arbejde eller til havet, uanset hvilken vej du tager, lader den nye E1 fra SCHUBERTH dig koncentrere dig fuldstændigt om det, der ligger foran dig. Lad de andre bruge de trodsede stier.
Den innovative dobbelte sportshjelm til enduro touring og eventyrcyklister tilbyder den højeste komfort, fleksibilitet og sikkerhed for on og offroading.

Passer perfekt. PASSER SIKKERHED:
Motorcykelhjelmen er i overensstemmelse med teststandarden ECE R 22.05 og kan derfor bruges i hele Europa.
E1 fås i størrelser fra XS til 3XL. Dette svarer til hovedomkretser fra 52 til 65 centimeter.

Luftningen giver endnu mere luft til at trække vejret i:
Et komplekst luftkanalsystem på indersiden af hjelmskallen giver en behagelig luftstrøm. Hovedluftning fører luften ind i hjelmen til cirkulation. Visirluftning forhindrer, at visirskærmen går i bund.
Den store regulerbare hjælpeluftning på hakestykke giver dig plads til at trække vejret på krævende ture. Det tilføjer frisk luft fra liter, når den virkelig tæller.

For chauffører med en klar visning: visiret:
Alle SCHUBERTH-visirer er visirer i den optiske klasse 1. De garanterer en ikke forvrænget visning og er antiridsbehandlet. Turbulatorer til støjreduktion på visirkanten. Visirmekanikken tillader en hurtig udveksling helt uden værktøjer. Selvfølgelig har E1 en anti-tåge linse.

Og ud i lyset:
Et solvisir er indbygget i E1 med det samme. Solskærmen kan udvides eller trækkes tilbage med en håndbevægelse ved hjælp af en skyder på hjelmkanten. Nu kan du reagere lynet hurtigt på pludselig solskinn.

Åben og lukket godt dækket af eventyret:
Hagen af E1 kan drejes op som et enkelt stykke sammen med visiret og skjoldet.
Skærmen kan fastgøres i tre forskellige positioner.
Visiret kan bruges uafhængigt af skjoldet.

Det passer: sikkert og behageligt:
COOLMAX® tekstiler giver et godt klima på indersiden af hjelmen og transporterer fugt effektivt væk. Dette skaber konstant et godt klima og permanent køling for føreren. Selvfølgelig er det indre foring Öko Tex 100. Det kan let fjernes og kan vaskes.

Stille for øret stabilt i vinden:
E1 er stabil i vinden uden penduleffekt, løft eller buffering, og oven på den er ekstremt stille. Bortset fra den tilpassede hjelmform er en spoiler ansvarlig for denne strømlining.
Det er testet mange gange i vindkanalen, er forbedret og designet til maksimal slidkomfort.
Gennemfør din bestilling af Belstaff Jakke Roberts 2.0, med vores Herretøj udvalg og Jakker varer. Kig igennem de andre motorcykel kategorier, Hos motardinn, er vi specialister i motorcykel udstyr, du kan også finde Jakker udstyr, til de bedste priser hos motardinn!

Funktioner Belstaff Jakke Roberts 2.0

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Sort
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Motorcykel på landevej
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Fantastisk flot flot

-

Jeg har beundret Belstaff Roberts 2-jakken i et par måneder og blev ved med at søge på den på Google, altid var prisen £475, så jeg den på Motardinn for £388, tjekkede trust pilot og en 4-stjerne fik mig til at bestille. Leveret før det estimerede tidspunkt og hvilket fantastisk produkt, jeg er helt vild med det. Mange tak motardinn

Belstaff Jakke Roberts 2.0

Fremragende jakke!

-

Fremragende Belstaff jakke. Kvaliteten af dens finish er uovertruffen, og den leveres med aftagelige beskyttelser, så den kan bruges både til ridning på en motorcykel og til dag til dag.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up