up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Belstaff Trialmaster Pro

plus
Belstaff

Belstaff Trialmaster Pro

Produktbeskrivelse Belstaff Trialmaster Pro

Trialmaster Pro, i sort, er fremstillet af en slidstærk, 10 oz vokset bomuld med en sømforseglet vandtæt membran og har også quiltet foring med 60 gr polstring på ærmerne og en aftagelig quiltet kropsfor med 150 gr polstring. Aftagelig, CE-kompatibel D30 LP1 L1 række albue- og skulderbeskyttelse sidder under forstærkningsplaster, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed. I mellemtiden sikrer ventilationsåbninger under armene til termisk regulering og det klassiske design med fire lommer med vandtætte klapper, trykknaplukninger og signaturhældet kortlomme, det funktionelle formål overalt. Til sidst tilføjer bomuldsskindforingen og corduroy-finish på mandarinkrave og manchetter et strejf af luksuriøs komfort.


Funktioner:

Abrasian
Rygbeskytter
Åndbar
CE-godkendt
Vandtæt
Tank ridser


Specifikationer:

100% bomuld


Vandtæt membran: 55% polyester 45% polyurethan
Vask ikke, bleg ikke.
Ikke tørretumbles. Må ikke renses.
Brug ikke biologiske rengøringsmidler.
Rewax regelmæssigt for at holde tøjet vandtæt.Er du på udkig efter Belstaff Trialmaster Pro? Det findes på lager hos motardinn, din online motorcykel butik. Hos motardinn kan du altid finde motorcykel, masser af udstyr fra Belstaff. Skynd dig at købe Belstaff Trialmaster Pro, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk motardinn´s store sortiment af motorcykel.

Funktioner Belstaff Trialmaster Pro

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Knapper
Farve
Sort
Anbefalet brug
Cafe Racer / Custom
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up