up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Beskyttelser

Handsker

()
load

Hvordan vælger man handsker til en motorcykel?

Motorcykelhandsker er noget af det mest nødvendige beskyttelsesudstyr til en motorcykelrytter. Motorcykelhandskerne bruges til at beskytte din hånd mod skader i tilfælde af fald. Det er vigtigt at vælge passende handsker, mens det vigtigste af alt er at have dem på, når du rider.
Når du vælger handsker til motorcykelkørsel, er der flere vigtige faktorer at overveje for at sikre din sikkerhed og komfort på vejen. Her er nogle tips:

Vælg handsker lavet af materialer af høj kvalitet, der giver holdbarhed, fleksibilitet og beskyttelse. Læderhandsker er en populær mulighed, fordi de giver godt greb, slidstyrke og kan være vandafvisende. Tekstilhandsker er også en god mulighed, fordi de er lette, åndbare og giver fremragende beskyttelse mod elementerne.
Det er vigtigt at vælge handsker, der sidder godt fast uden at være for stramme eller for løse. En god pasform sikrer maksimal komfort og kontrol over din motorcykels kontroller. Sørg for at prøve forskellige størrelser og stilarter af handsker for at finde den bedste pasform til dine hænder.
Se efter handsker , der giver beskyttelse til dine hænder i tilfælde af en ulykke. Nogle handsker kommer med ekstra polstring eller rustning på knoerne og håndfladerne, som kan hjælpe med at beskytte dine hænder i tilfælde af et styrt. Sørg for at vælge handsker , der opfylder sikkerhedsstandarder og er certificeret til motorcykelbrug.
Vælg handsker , der er behagelige at have på i længere perioder. Se efter handsker med åndbare materialer, ventilation og blødt for. Du bør også overveje temperaturen og vejrforholdene i dit område og vælge handsker, der passer til klimaet.
Selvom sikkerhed altid bør være din højeste prioritet, bør du også overveje stilen og designet af de handsker, du vælger. Se efter motorcykelhandsker , der matcher din personlige stil og præferencer, og som komplementerer dit motorcykeludstyr. De mærker, der tilbyder motorcykelhandskerne, er Alpinestars , Dainese , Givi , ls2 , Klim og Furygan .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk