up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Craghoppers Langærmet Basislag Merino Crew

plus
Craghoppers

Craghoppers Langærmet Basislag Merino Crew

Produktbeskrivelse Craghoppers Langærmet Basislag Merino Crew

Det ultimative valg for dem, der er på jagt efter et basisslag af topkvalitet, Merino er en varig favorit blandt erfarne eventyrere. Denne Merino-rige blanding leverer supersoft, letvægtsisolering, og indeholder også fugttransporterende og lugtende egenskaber for en frisk fornemmelse, selv under aktive sysler.


Funktioner:

Lugtbestandig

isolerende:
Isolering - Hold varmen inde. Dette avancerede isoleringslag giver enestående varme og er velegnet til en række aktiviteter. Vores produkter bruger de nyeste teknologier for at sikre overlegne isolerende egenskaber for bæreren uanset årstid. Vores isoleringsprodukter leverer essentiel isolering til en række aktiviteter og vejrforhold. Sørg for, at vital kropsvarme bevares for ekstra varme, mens den er let.

Fugt kontrol:
Fugtkontrol - holder dig kølig på farten. Flytter kropsfugtighed væk fra huden. Holder dig kølig på farten og frisk i den mest intense fugtighed. Tillader huden at indånde disse stoffer er konstrueret til evnen til effektivt at bevæge fugt væk fra huden og hurtigt fordampe det over et stort overfladeareal.

letvægt:
Letvægtigt effektivt stof og slanke konstruktion til rejser uden kamp.


Specifikationer:

Vægt: 210g
80% Merino, 20% polyesterCraghoppers Langærmet Basislag Merino Crew er en vare der hører til Undertøj kategorien indenfor Herretøj, i din motorcykel butik, motardinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online motardinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Craghoppers Langærmet Basislag Merino Crew? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til motorcykel, lavet med den største passion.

Funktioner Craghoppers Langærmet Basislag Merino Crew

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Funktioner
Termiske
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

God kvalitet - varm - jeg anbefaler

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up