up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Dainese Lange Bukser Amsterdam WP

Dainese Lange Bukser Amsterdam WP

plus
Dainese

Dainese Lange Bukser Amsterdam WP

Produktbeskrivelse Dainese Lange Bukser Amsterdam WP

Dainese Amsterdam vandtætte bukser tilbyder fuld beskyttelse mod forskellige vejrforhold, så du altid kan tage på turné uanset regn eller kulde.

Polyamidstoffet er meget holdbart og modstandsdygtigt overfor slid og revner. Disse motorcykelbukser har en ekstern termosvejset og vandtæt stof, der forhindrer indtrængning af vand inde. Desuden kan den aftagelige termiske foring bruges i kolde årstider og tage den af, når varmen installeres i miljøet.

Disse vandtætte bukser har aftagelige knæbeskyttere for større støtte i tilfælde af fald. Justeringen på hofterne og lukningssystemet til jakkebukserne giver en perfekt rustning, så vandet og kulden ikke lækker nogen steder. Features:Beskyttelse:


- Godkendelse


- Aftagelige sammensatte beskyttere certificeret efter EN 1621.1/97 StandardMateriale:


- Slid-og rivestyrke


- Høj styrke polyamidstofKomfort:


- Ergonomi


- Talje justering


- Lynlås til kalv Jakke-bukser fastgørelsessystem


- Temperatur justering


- Termosvejset vandtæt membran ekstern stof med vandtæthed behandling


- Aftagelige termisk foringAndre karakteristika:


- Funktionalitet


- Sidelommer


Hvis du vil lære mere omkring Dainese Lange Bukser Amsterdam WP, eller andre varer fra Dainese i Herretøj kategorien af motardinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Bukser kollektioner, du kan vælge motorcykel fra Dainese, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Dainese Lange Bukser Amsterdam WP

Længde
Lang
Farve
Sort
Anbefalet Brug
Motorcykel på landevej
Adventure / Touring

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Dainese amsterdam bukser

-

hurtig og effektiv levering, originalt produkt og som beskrevet.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up