up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Dainese Metropolis D-WP

plus
Dainese

Dainese Metropolis D-WP

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Dainese Metropolis D-WP

Dainese Metropolis-støvlerne tilbyder en moderne og afslappet stil, så du kan bære dem i byen eller på vejen med fuld komfort, sikkerhed, uigennemtrængelighed og åndbarhed .

Disse motorcykelstøvler har en eksklusiv D WP-vandtæt indre membran af mærket, som forhindrer vandet i at komme ind, ideelt til regnfulde vinterdage. Den øverste er designet med ruskindstof, hvilket giver dem et moderne look.

Sålen er gummi, og de leveres med stive indsatser på anklerne for at beskytte foden i tilfælde af fald. Disse vandtætte støvler inkluderer reflekterende detaljer, der gør dig synlig på dine nature og dobbelt lukningssystem med snørebånd og lynlåse. Den vandtætte version af de nye Metropolis-sko, der er udstyret med Dainese'S D Wp Membrane, tilføjer væsentlig vejrbeskyttelse, en nøglefunktion til at stå over for variable situationer på sadlen uden at give op på et umiskendeligt udseende. Dette certificerede fodtøj giver den rette beskyttelse takket være stive indsatser på Malleolus-området. Den nye ydersål og de smarte lynlåse på siden Middel komfort og hurtighed, til og fra motorcyklen.

Generelle egenskaber:

Reflekterende indsatser

Gummi Sole Med Differentieret Design

Ergonomi:

Lukning med snørebånd

Lukning med lynlås

Læder Gear Shifter Guard

Hovedmaterialer:

Canvas Fabric Inserts

Cowhide Suede Upper

Performance Shock:

Stive indsatser på ankler

Temperatur:

Mesh Liner

Vandtæt D Wp Interiør


Dainese Metropolis D-WP findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Dainese Metropolis D-WP fra vores store online motorcykel lager motardinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos motardinn er der pris garanti på alt motorcykel udstyr fra Dainese.

Funktioner Dainese Metropolis D-WP

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt

-

god top! Anbefalede ...

God vare

-

Fremragende produkt, meget god kvalitet.

Pæn

-

Jeg havde den gamle model uden lukning, som holdt mig 4 år, virker lidt højere og mere praktisk med lukningen. Komfortabel, lidt hård i starten. Rigtig flot model, at se for stramheden og kulden.

Meget godt

-

Jeg kunne virkelig godt lide det visuelt, men jeg har ikke testet det endnu. Men de ser behagelige ud og er meget smukke.

Godt

-

Godt produkt og passer til mig

Fremragende kvalitet

-

Denne støvle er fantastisk. Jeg var bange for, at det ikke ville passe mig, og heldigvis var størrelsen lidt større, og det generede mig ikke. Jeg læste nogle anmeldelser om ankelbeskyttelsen er højere og fandt det for mig i en god position. Meget behagelig at bruge. Jeg tror, det kombinerer komfort og sikkerhed. Jeg køber det samme i fremtiden. شكرا جزيلا

Top

-

Top! Anbefalede ...

God kvalitet

-

Fremragende kvalitet

God kvalitet

-

Fremragende produkt

Godt!!

-

godt!

Koreansk anmeldelse

-

Jeg bærer 260 eller 265 som størrelsen på koreansk sneaker. Hvis du bestiller 43, har du ret ...

Godt

-

Fantastisk til at køre og gå

Bøde

-

For byen, gåture.

Produkt og pris er perfekte.

-

Produkterne og priserne er de bedste uden klager. Jeg ved ikke, om min tid er særlig, men det tog ca. 2 måneder at bestille og sende. Hvis du kan vente tålmodig, anbefaler vi uden klage.

Godt

-

godt

Godt

-

godt

Godt

-

Godt!

Så godt

-

let og komfortabelt

Så godt

-

Jeg elsker det

Så godt

-

Jeg kan godt lide det

Så godt i regnen

-

godt

Godt

-

så frække og preety støvler .. og waterprrof wow god ^^

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up