up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex

plus
DAINESE

DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex

Produktbeskrivelse DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex

Dainese Dover Goretex-støvlerne er en behagelig, sikker, moderne, vandtæt og åndbar mulighed for at køre i byen med din motorcykel, så du kan være forberedt på enhver ændring i vejrforholdene.

Goretex-membranen er ansvarlig for at tilbyde maksimal beskyttelse mod regn og fugtabsorption, så du altid føler dig frisk og ventileret. Disse vandtætte støvler er lavet af ruskind og læderstof, og det passer er elastisk, så du behøver ikke at lukke dem med snørebånd eller stropper.

Disse motorcykelsko inkluderer refleksdetaljer , gummisål, skiftbeskyttelse og stive indsatser på ankelen, der garanterer et sikkert greb og beskyttelse mod stød eller fald. GORE TEX® vejrbeskyttelse opfylder Dainese sikkerhedsstandarder i en unikt designet bysneaker. Læder og premium-materialer kombineret med en eksklusiv tåstruktur med det innovative hastigheds snøringssystem dækket af en læderremstrook, der sikrer praktisk og beskyttelse, og en sål med differentierede områder udviklet af Dainese gør Dover GORE TEX®-sko det perfekte valg til at tackle urban veje, uanset hvad betingelsen er.


Køb dine DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex til den bedste pris! Vores online har motorcykel, motardinn lige dem du går og drømmer om! Find Herresko til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online motorcykel katalog!

Funktioner DAINESE Motorcykel Sko Dover Goretex

Farve
Sort
Produkttype
Sko
Anbefalet brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Neon dainese sneaker

-

Fremragende produkt meget behageligt og meget nemt at tage på Kan varmt anbefales ..! Perfekt tætning..!

Godt

-

Godt design, hurtig snøring, til at se over tid og især til at teste dem i regnen.

Meget god anmeldelse

-

Tak skal du have! Meget fede støvler, jeg elsker det!

Flotte støvler!

-

Super! Meget behagelig og godt lavet for pengene.

Pænt design og kvalitet

-

Hastighedssnøringssystem er lettere at sætte den på eller tage den af, og have et dæksel på snøret, gør det lettere at rengøre skoen efter at have været på turné

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up