up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

plus
Dainese

Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Produktbeskrivelse Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Dainese Energyca Air støvler er synonyme med komfort, beskyttelse og sikkerhed, så du kan føle dig selvsikker under dine bilture eller i dine aktiviteter i byen.

Disse motorcykelstøvler er designet med en sål, der giver fremragende greb på forskellige overflader og en forstærket TPU-hæl . De inkluderer stive indsatser på anklerne som ekstra beskyttelse i tilfælde af stød.

Overdelen er lavet med gedeskind og indvendigt, en meshforing letter ventilation. Disse motorcykelstøvler bringer et gearskift, bløde indsatser og et dobbelt lukningssystem med snørebånd og velcrobånd. Komfort og ventilation på alle byruter. Denne certificerede sko repræsenterer det bedste af Dainese sports-DNA. Godt ventileret, det sikrer et fremragende beskyttelsesniveau under hverdagsaktiviteter.


Funktioner:

Gearskifterbeskyttelse
Ydersål med flere greb
Reflekterende indsatser
Bløde indsatser

Ergonomi:
Lukning med snørebånd og rem for ekstra sikkerhed

Hovedmaterialer:
Overdel i okselæder

Ydelseschok:
Forstærket TPU-hælstruktur
Stive indsatser på ankler
Sko certificeret til Ce Cat. Ii En 13634 Standard
Tpr indsætter på tåen

Temperatur:
Mesh Liner
Perforeret overdel
I motorcykel butikken, motardinn, kan du finde forskellige størrelser i Dainese Motorcykel Sko Energyca Air og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Dainese Motorcykel Sko Energyca Air eller måske Herresko fra vores online motorcykel butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet motorcykel udstyr og Dainese Motorcykel Sko Energyca Air anmeldelser.

Funktioner Dainese Motorcykel Sko Energyca Air

Farve
Sort
Produkttype
Sko
Anbefalet brug
Moto-Sport

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Meget godt køb

-

Jeg købte disse støvler og forventede en bedre kvalitet end alpinestjernerne i samme sortiment, og hvad en overraskelse, de er meget bedre, god pasform, god følelse af sikkerhed, de føler sig meget modstandsdygtige og er ret behagelige til sportsmotorcykler til bybrug i mit tilfælde .

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up