up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj motorcykel

Dametøj motorcykel

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvad skal jeg bruge til at køre på motorcykel?

Jakker

Motorcykeljakken til kvinder er et af de vigtige motorcykeludstyr. Det beskytter dig i tilfælde af en kollision. Jakken har beskyttende puder i sarte områder af kroppen, som er rygrad, albuer, skuldre og krop. Jakkerne kommer ofte med rustning og er specielt lavet til ridning.

Bukser

Det rigtige par motorcykelkørebukser til kvinder hjælper med at beskytte dine ben mod enhver skade, hvis du falder ved et uheld, mens du kører på motorcykel. Disse bukser er lavet af slidstærkt stof og er vandtætte for at holde dig tør, mens det regner, og holde dig afslappet under alle vejrforhold.

Polo skjorter

Motorcykel poloshirts til kvinder har en unik pasform, som mange mennesker foretrækker, mens de kører på motorcykel. Denne skjorte er ikke særlig stram, så du fornemmer ikke forstyrrelse eller bevægelsesbegrænsning under ridning. Motorcykel poloshirten er meget behagelig og holder dig afslappet under dine ture. Du kan købe poloshirts fra Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Bell , ls2 , GPR Exhaust Systems og Klim .

Regndragter

Motorcykelregndragten til kvinder er en af de væsentlige dele af motorcykelkøreudstyr. Den primære årsag er, at et uigennemtrængeligt betræk er blandt de mest afgørende stykker forsyninger for komfort og beskyttelse, når det regner, og du kører på motorcykel.

Skjorter

Skjorterne til motorcykelkørsel til kvinder er lavet af bløde og behagelige materialer som bomuld. De skjorter, der bruges af motorcykelkørere, er fulde ærmer, og mange af dem er lavet af åndbart stof. De er hverken for stramme eller for løse.

Sokker

Motorcykelstrømper til kvinder er specielt designet og skabt til motorcyklister. Strømperne er bløde og slidstærke og giver en behagelig fornemmelse for foden i sokken. Motorcykelstrømper, der er specielt udviklet til motorcykelryttere, vil holde dine fødder behagelige og tørre om vinteren.

Sweatshirts

Biker sweatshirts til kvinder kan være fuld lynlås, halv lynlås eller slet ikke. Vælg også, om du foretrækker at bære en hætte eller ej. Der er en stor mangfoldighed af muligheder, så du kan vælge den, der passer bedst til det, du ønsker.

T shirts

Motorcykel t shirten til kvinder er et tøj, der normalt bruges af motorcykelryttere under jakker. Generelt bruges det af motorcykelryttere i sommersæsonen, fordi t shirtsene er meget luftige. T shirts til motorcyklister er lavet af et elastisk, blødt og slidstærkt stof.

Jakkesæt

Motorcykeldragter til kvinder , også kendt som motorcykeldragter eller køredragter, er specialiseret tøj designet til at give beskyttelse og komfort til motorcykelryttere. Disse dragter består typisk af en jakke og bukser, der er designet til at blive båret sammen som en enkelt enhed, hvilket giver fuld kropsdækning for bilisten.

Veste

Motorcykelvesten til kvinder er en artikel af individuelt forsvarsudstyr, der bruges til at bære under kørsel. Motorcykelvesten er et meget grundlæggende gear til ridning, fordi den kan redde liv eller i det mindste kontrollere ekstreme skader i situationer med en ulykke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk