up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate

Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate

Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate

plus
Feelfree gear

Feelfree Gear Crossbody Blue Ridge Playmate

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate

Den nye Blue Ridge Playmate blev inspireret af Asheville NC's vibes. Playmate repræsenterer Ashevilles kunst, musik og håndværk. Topklappen er unikt lavet med farverige variationer af vandtæt vævet stof, der er designet, udviklet og lavet internt på vores faciliteter i Thailand. Blue Ridge Playmate er sød og funktionel, den kompakte størrelse gør den perfekt til den person, der er på farten. Det kan se lille ud, men det interne layout giver masser af plads, komplet med vandtæt lynlås og lukning til din tegnebog, kosmetik, pen, nøgler osv. Lavet med en 100% vandtæt krop og parret med en vandtæt lynlås, vil Playmate holde du tørrer værdigenstande, selv når de udsættes for langvarig vandeksponering.


Funktioner:

Vandtæt lærred fremhævet af en farverig stofvæv
Hurtig adgangslomme foran med vandtætte lynlåse
Polyester Crossbody justerbar rem
Vandtæt frontlomme og flaplomme
Højkvalitets plastbeslag
Aftagelige nøgleringe
Telefonlomme
Pen / blyantlomme
Tegnebog eller kosmetiklomme
Visitkortlomme


Specifikationer:

10 1/4 B x 7 3/4 B x 2 D


Hvis du står og mangler en Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Baggage udstyr fra mærker som Feelfree gear, er produceret af de bedste materialer. Feelfree gear er eksklusiv design motorcykel er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate i dag!

Funktioner Feelfree gear Crossbody Blue Ridge Playmate

Farve
Grøn

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up