up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

GPR Exhaust Systems Full Line System Joyride Powercone Evo 550 08-13 Homologeret

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Full Line System Joyride Powercone Evo 550 08-13 Homologeret

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Full Line System Joyride Powercone Evo 550 08-13 Homologeret

Kompatible modeller:

TGB Joyride 550 08 13.

GPR-udstødningssystem Tgb Joyride 550 Homologeret full line udstødning Powercone Evo.

Ved installation er der ingen konstruktionsmæssige ændringer af motorcyklen påkrævet for brug af produktet i en godkendt version.

Det anbefales at læse instruktionerne i pakken.

Udstødningen har en aftagelig dbkiller (støjbegrænser) til racingbrug, fjern dbkiller er ikke KUN ulovlig, men kunden påtager sig ansvaret for at bruge motorcyklen som på kredsløbene kun uden tasker, uden blitzlys og nummerpladeholder eller andet dele, der ville være i konflikt med den forskellige vinkel på gassen efter omdannelsen til racingversionen.

Misbrug af denne situation undervejs vil medføre tab af produktgarantien, og enhver anmodning om refusion afvises.

Garantien er to år fra købet, med ret til erstatning med overdragelse til GPR-fabrik eller nærmeste officielle distributør på kundens omkostninger.

GPR kan ikke levere en ny lyddæmper i stedet for den, der skal repareres, klienten skal acceptere at genmontere den originale udstødning eller vente på standardtiden til reparation.

Funktioner:

Powercone Evo, direkte fra løbene! Super sporty look, lavet af håndbørstet 304 rustfrit stål med synlige TIG-svejsninger på keglen, konisk form fra 70 mm til 110 mm diameter.

Manifold:

Den specifikke manifold leveres, inklusive flanger, bøsninger og relative beslagssæt, den komplette GPR monteres direkte på cylindrene uden at foretage strukturelle ændringer, efter installation kan det være nødvendigt at omstille styreenheden.

Originalt GPR-produkt, udviklet takket være en lang erfaring i verdensmesterskabet i motorcykler, foreslår et innovativt design, præstationsforøgelse, relevant vægtbesparelse og en forbedring af motorens lydtone.

Aftagelige dbkillere:

Det er muligt at fjerne støjbegrænsningerne (DBKILLERS) kun til RACING-brug i kredsløbene, brug af den åbne version på vejen i overholder ikke reglerne for cirkulation på det offentlige vejnet.

OPMÆRKSOMHED:

Denne artikel er godkendt for støj, skal kunden på forhånd kontrollere, om tilstedeværelsen af den originale katalysator eller af catalizador GPR er nødvendig i hans land for at overholde reglerne for cirkulation på vejnettet og for at udføre den årlige inspektion.

Monteringsanbefalinger:

GPR-produkter er plug and play, det anbefales at installere produkterne i et professionelt værksted, ingen klager accepteres i tilfælde af DIY-installationer.

Hvis du køber online, anbefales det at købe produktet fra en sælger i DIN NATION for at sikre, at varen ankommer med de korrekte godkendelser, der også skal overholde lokal lovgivning.

Sørg for, før du køber, at sælgeren er troværdig og tilbyder varerne til dit vejnetværk.

Det specifikke homologeringscertifikat leveres samt monteringsvejledningen, hver lyddæmper er forsynet med homologeringskoden.

I tilfælde af problemer, der opstår under installationen, er det obligatorisk at stoppe og suspendere aktiviteten.
Mange motorcykler er udstyret med en udstødningsventil, der styres af en servomotor. Når der foretages ændringer i ydeevnen, som indebærer udskiftning af udstødningen eller installation af en ekstra styreenhed, er det nødvendigt at fjerne udstødningsventilen.

Hvis du er på udkig efter GPR Exhaust Systems Full Line System Joyride Powercone Evo 550 08-13 Homologeret, er heldet med dig. I vores motorcykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal motardinn butik. Skynd dig, bestil dine Komponenter med det samme. motardinn tilbyder et kæmpe udvalg i Udstødninger, til alt slags sport. Vores Udstødninger er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner GPR Exhaust Systems Full Line System Joyride Powercone Evo 550 08-13 Homologeret

Farve
Søvfarvet
Moto Kompatibilitet
TGB

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up