up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Kompatible modeller:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

Til installation kræves ingen strukturelle ændringer af motorcyklen for at bruge produktet i en godkendt version.

Det anbefales at læse instruktionerne i pakken.

SATINOX lyddæmper serie, lavet af håndbørstet 304 rustfrit stål, oval form, diameter 90x120.

Funktioner: Manifold og katalysator: sættet inkluderer den specifikke manifold, hvori katalysatoren er monteret, den kan installeres uden at skære eller foretage ændringer, flanger, bøsninger, beslag og skruer er inkluderet, hvor det er nødvendigt.

Originalt GPR-produkt, udviklet takket være en lang erfaring i World Motorbikes Championship, foreslår et innovativt design, øget ydeevne, relevant vægtbesparelse og en forbedring af motorcykellyden.

Fremstillet i Italien, 2 års international garanti.

Aftagelige dbkillere og katalysatorer: Det er muligt at fjerne støjdæmperen (DBKILLERS) og katalysatoren kun til RACING brug i kredsløbene, brugen af den åbne version på vejen i overholder ikke reglerne for cirkulation på det offentlige vejnet.

Du kan bruge sættet til det årlige officielle eftersyn.

Monteringsanbefalinger: GPR produkter er plug and play, det anbefales at installere produkterne på et professionelt værksted, ingen reklamationer vil blive accepteret i tilfælde af gør-det-selv installationer.

Hvis du køber online, anbefales det at købe produktet fra en sælger i DIN NATION for at sikre, at varen ankommer med de korrekte godkendelser, der også skal overholde lokal lovgivning.

Sørg før køb, at sælgeren er troværdig og tilbyder varerne til dit vejnet.

Det specifikke homologeringscertifikat medfølger, samt monteringsvejledningen, hver lyddæmper bærer homologeringskoden.

I tilfælde af problemer, der opstår under installationen, er det obligatorisk at stoppe og suspendere aktiviteten.
Mange motorcykler er udstyret med en udstødningsventil, der styres af en servomotor. Når der foretages ændringer i ydeevnen, som indebærer udskiftning af udstødningen eller installation af en ekstra styreenhed, er det nødvendigt at fjerne udstødningsventilen.

Er du interesseret i GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22? Så skynd dig ind til motardinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22. GPR Exhaust Systems er det bedste indenfor motorcykel. Eksklusive Komponenter, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner GPR Exhaust Systems Homologeret Rustfrit Stål Full Line System Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Farve
Søvfarvet
Moto Kompatibilitet
Yamaha

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up