up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

GPR Exhaust Systems Pentacross Titanium Full Line System Med DB Killer FIM Homologeret YZ 450 F 20-21

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Pentacross Titanium Full Line System Med DB Killer FIM Homologeret YZ 450 F 20-21

Produktbeskrivelse GPR Exhaust Systems Pentacross Titanium Full Line System Med DB Killer FIM Homologeret YZ 450 F 20-21

Kompatible modeller:

Yamaha YZ 450 F 20 21.

GPR Udstødningssystem Yamaha Yz 450 F 2020 Okt 2021 Mx konkurrence fuld linje Pentacross FULL Titanium.

Ved installation er der ingen konstruktionsmæssige ændringer af motorcyklen påkrævet for brug af produktet i en godkendt version.

Det anbefales at læse instruktionerne i pakken.

Udstødningen har en aftagelig dbkiller (støjbegrænser) til racingbrug, fjern dbkiller er ikke KUN ulovlig, men kunden påtager sig ansvaret for at bruge motorcyklen som på kredsløbene kun uden tasker, uden blitzlys og nummerpladeholder eller andet dele, der ville være i konflikt med gassens forskellige vinkel efter omdannelsen til racingversionen.

Misbrug af denne situation undervejs vil medføre tab af produktgarantien, og enhver anmodning om refusion afvises.

Garantien er to år fra købet med ret til erstatning med overdragelse til GPR-fabrik eller nærmeste officielle distributør til kundens omkostninger.

GPR kan ikke levere en ny lyddæmper i stedet for den, der skal repareres, klienten skal acceptere at genmontere den originale udstødning eller vente på standardtiden til reparationen.

Funktioner:

Komplet RACING-system FULDT TITANIUM! til sporbrug foretaget i henhold til FIM-godkendelsesgrænser består sættet af manifold med ULTRABOMB-udvidelse og nye PENTACROSS-lyddæmpere.

Silences & header er fremstillet i fuldt titanium, gennemsnitlig præstationsforøgelse på 2cv, betydelig reduktion i vægt, udviklet takket være samarbejdet med MXGP-teamet.

Manifold: Titanium fremstillet, inklusive flanger, bøsninger og relativ sæt af beslag, den komplette GPR monteres direkte på cylindrene uden at foretage strukturelle ændringer.

Originalt GPR-produkt, udviklet takket være en lang erfaring i verdensmesterskabet i motorcykler, foreslår et innovativt design, præstationsforøgelse, relevant vægtbesparelse og en forbedring af motorens lydtone.

RACING-PRODUKT:

Denne vare sælges kun til RACING-brug i kredsløb! Brug på vejen i den åbne version overholder ikke reglerne for cirkulation på det offentlige vejnet.

INGEN DBKILLER:

Da det er et racerprodukt, leveres hverken dbkiller til støj eller katalysatorer, dette er en 100% sporty vare.

Brugen af racingartikler kan i nogle tilfælde kræve en omlægning af ECU'en, især i nærværelse af yderligere ændringer såsom installation af et sportsfilter.

Monteringsanbefalinger:

GPR-produkter er plug and play, det anbefales at installere produkterne i et professionelt værksted, ingen klager accepteres i tilfælde af DIY-installationer.

Hvis du køber online, anbefales det at købe produktet fra en sælger i DIN NATION for at sikre, at varen ankommer med de korrekte godkendelser, der også skal overholde lokal lovgivning.

Sørg for, før du køber, at sælgeren er troværdig og tilbyder varerne til dit vejnetværk.
Mange motorcykler er udstyret med en udstødningsventil, der styres af en servomotor. Når der foretages ændringer i ydeevnen, som indebærer udskiftning af udstødningen eller installation af en ekstra styreenhed, er det nødvendigt at fjerne udstødningsventilen.

Hvis du vil lære mere omkring GPR Exhaust Systems Pentacross Titanium Full Line System Med DB Killer FIM Homologeret YZ 450 F 20-21, eller andre varer fra GPR Exhaust Systems i Komponenter kategorien af motardinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine motorcykel aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Udstødninger kollektioner, du kan vælge motorcykel fra GPR Exhaust Systems, et af de største mærker i industrien.

Funktioner GPR Exhaust Systems Pentacross Titanium Full Line System Med DB Killer FIM Homologeret YZ 450 F 20-21

Farve
Søvfarvet
Moto Kompatibilitet
Yamaha

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up