up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Held Rygbeskytter Protection D3O

plus
Held

Held Rygbeskytter Protection D3O

Produktbeskrivelse Held Rygbeskytter Protection D3O

Specifikationer:

Mål:

S: 37 x 24 cm,

M: 41 x 26 cm

L: 44 x 27 cm

XL: 48 x 31,5 cm


Vent ikke med at købe din Held Rygbeskytter Protection D3O! Hos motardinn alle vores Beskyttelser produktor, er med fabriksgaranti fra Held. Køber du i vores online motorcykel butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores motorcykel fællesskab. Bestil dine Held Rygbeskytter Protection D3O nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Held Rygbeskytter Protection D3O

lysposition
Tilbage
Farve
Orange
Produkttype
Rygbeskyttere

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Hurtig forsendelse, passer perfekt

-

passer perfekt i min jakke

Solid fuld ryg l2 beskyttelse, men mangler t+/t- certificering

-

Meget behagelig i jakken. Let at trimme, hvis du skal tilpasse det til en perfekt pasform. Jeg fratrækker en stjerne, da beskytteren ikke har T+/T- certificering, og det er meget sandsynligt, at dens beskyttelse, når den kører i varmt vejr, ikke er den samme. Faktisk bliver materialet tyndere/blødere under disse forhold.

Tilfreds

-

Meget godt produkt og det viser fremragende kvalitet, det passer meget godt til min phanton Ls2 jakke, det tager mig 3 uger at ankomme til Mexico, men det sparer mig halvdelen af hvad det koster her, jeg håber at blive ved med at købe

Afholdt d30

-

Passer super godt i en motorcykeljakke komfortabelt og fleksibelt.

Let og beskyttende

-

Meget let og kompakt beskyttelse. Intet klodset. ganske tilfreds

Интересная защита

-

Для тех, кто хочет уберечь спину от падений. Подошел в куртку альпинстарс. На сколько качественно- не знаю, не падал. На ощупь мягкий, при резком нажатии твердеет. Все же лучше беречь себя от падений. En так особого дискомфорта er ikke bedst. Защита уровня 2.

-

D30

-

Fremragende produkt. Jeg anbefaler

Godt

-

god rustning

Afholdt d30

-

D30 er meget let, og du bemærker ikke engang, at den er i jakken

Fantastisk produkt

-

Jeg lagde den i min jakke OJ, størrelsen er perfekt. I modsætning til OJ-rygbeskytteren er dette meget lettere og meget mere fleksibel, hvilket giver sikkerheden for en god beskyttelse i tilfælde af slag eller gnidning. Virkelig fantastisk!

Perfekt beskyttelse

-

Kvaliteten annonceres, D30. Det hærder hårdt, men det forbliver fleksibelt og behageligt, hvis der ikke er noget slag. Forsendelsen er også perfekt, ret hurtig.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up