up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad er de sejeste typer hatte?

Kasketter til mænd

En kasket er en slags let og glat hovedbeklædning, normalt med et visir. Kasketter har spidser, der passer meget tæt på hovedet. Kasketter til mænd har altid et visir eller slet ingen kant. De kender uformelle og enkle indstillinger og observeres i spil og stilarter. Du kan købe kasketter til mænd fra Levis, Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike.

Huer til mænd

En hat er en hovedbeklædning, der bruges til flere formål, herunder et skjold mod vejrsituationer, formelle formål som kollegial indkaldelse, religiøse formål, beskyttelse eller som modepartner. I historien var hatte til mænd et tegn på social rang. Nogle hatte har en beskyttende rolle. Du kan købe mænds hatte fra Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike

Ascot Hat
Ascot hatte er et populært uldhat mønster. Denne slags hat til mænd betegnes også som Lip pin kludhat. Hattens hoveddel er afrundet og tæt, hvilket præsenterer den som en standard vinterhat. Ascot hatten passer godt som en ceremoniel som en semi ceremoniel hat til mænd.

Akubra hat
Det enestående træk ved denne mans hat er, at hatets kant er bred, og den øverste del af hatten har hak på begge fly. Denne buskehue bruges populært af mænd gennem en ferie til hestevæddeløbet, fordi denne type hat kan opbygge en cowboy indflydelse.

Baseball hatte
Baseballhatte er simpelthen lavet af bomuldsklud. De mest regelmæssigt anvendte nuancer er gullige, grønne og røde. Hattens charmerende træk er, at hatets top er buet, og hattekanten strækker sig ud, og den er hård.


clouse menu Luk