up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Klim Kortærmet Polo Launch

Klim Kortærmet Polo Launch

plus
Klim

Klim Kortærmet Polo Launch

Produktbeskrivelse Klim Kortærmet Polo Launch

Designet til professionelle og entusiaster til at repræsentere deres hold i pitten, på udstillinger og på tribunerne.


Funktioner:

- Kortærmet skjorte i polo-stil
- Tekstureret mesh i polyester
- Fugttransporterende, antimikrobiel


Hvis du er på udkig efter Klim Kortærmet Polo Launch, er heldet med dig. I vores motorcykel butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal motardinn butik. Skynd dig, bestil dine Herretøj med det samme. motardinn tilbyder et kæmpe udvalg i Poloer, til alt slags sport. Vores Poloer er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Klim Kortærmet Polo Launch

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up