up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Klim Kortærmet Poloshirt Tactical

Klim Kortærmet Poloshirt Tactical

plus
Klim

Klim Kortærmet Poloshirt Tactical

Produktbeskrivelse Klim Kortærmet Poloshirt Tactical

KLIM Tactical er specielt konstrueret til off-road- og dual-sportskørere på udkig efter effektiv lavprofil ved siden af hudpansersystemer. Parring af fremragende beskyttelsesegenskaber via perforeret PORON® rustning med et meget åndbart chassis giver en forbedret køreoplevelse fra daggry til skumring.


Funktioner:

Dual Sport Off Road ved siden af hudpansret
Kompressionsstil passer til firevejsstræk
Perforeret Poron® Xrd® artikuleret polstring i slagzoner
Mesh Pad lommer letter komplet åndbarhed og luftstrøm
Rytterposition artikulation
Klimatek ™ køling af hovedstofkonstruktion
Meget åndbar
Antimikrobiel integration af polygiene
Tagless
Flad syningEr du vild med Klim Kortærmet Poloshirt Tactical? Er du på udkig efter en online specialist i motorcykel udstyr?, Kig hos motardinn. der er autoriseret Klim forhandler, alle vores motorcykel varer, er dækket af fabriksgaranti fra Klim. Vælg en Herretøj kategori og find alle de mulige Herretøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Klim Kortærmet Poloshirt Tactical

Typer af ærmer
Kortærmet
Farve
Grå

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up