up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

KSIX Micro USB 1A Charger

plus
KSIX

KSIX Micro USB 1A Charger

Produktbeskrivelse KSIX Micro USB 1A Charger

Vi præsenterer dig den sorte cigarettænderoplader med mikro-USB-forbindelse og en effekt på 1 Amp. Det kommer fra Ksix og har meget god ydeevne.

FUNKTIONER:
Opladertype: Lettere
Stiktype: Micro USB
Hurtig opladning: Nej
USB-port
Indgangsparametre: 12 24 VDC
Outputparametre: 5V 1A


På udkig efter KSIX Micro USB 1A Charger? Kig ikke mere! motardinn tilbyder et stort udvalg i Batterier og opladere modeller. Opdag vores nye Elektronik tilbud, hos motardinn. Lavet af KSIX, dette Batterier og opladere produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner KSIX Micro USB 1A Charger

Farve
Sort
Underkategorier
Strøm
Produkttype
Bil opladere
Forbindelser
USB
Lader type
Bil

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up